Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κι εκείνοι το βιολί τους…!!

Κι εκείνοι το βιολί τους…
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός βουλιάζει, η ιστορία του πηγαίνει από τους κύκλους στο περιβάλλον των μετόχων και τούμπαλιν!

Αφού μετά την απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για το μνημόνιο, ήρθε αυτή του Ανδρέα Βγενόπουλου για τα δημοσιεύματα εκείνου του καιρού των «φιλικών» εφημερίδων του Τζίγκερ, για να απαντήσει εκ νέου ο μεγαλομέτοχος, λέγοντας «γιατί περίμενε εφτά μήνες μετά το Πεντελικό για να τα δώσει στη δημοσιότητα».

Και η νύχτα προβλέπεται μεγάλη…

Αφού ο κόσμος του Παναθηναϊκού διαβάζει για αντιδικίες, για διαφωνίες και για ένα σωρό άλλα, αλλά όχι για λύσεις… Κάθε τρεις και λίγο, ανακαλύπτεται ένα πρόβλημα. Το πρώτο της Τετάρτης είχε να κάνει με την ανακοίνωση του Βγενόπουλου. Ακολούθως, ο Τζίγκερ απάντησε.

Στην συνέχεια, το τρίτο επεισόδιο της ημέρας ήταν όταν ο Mr MIG πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως ουδέποτε συνεργάτες του Βγενόπουλου αντέκρουσαν την άποψη του Τζίγκερ ότι δεν υπήρξε η σύμφωνη γνώμη του, υποστηρίζοντας ότι εκείνο το διάστημα διαψεύστηκε από τον μεγαλομέτοχο η επίτευξη συμφωνίας. Αντίθετα, παραπέμπουν στα δημοσιεύματα των εφημερίδων τις ημέρες που ακολούθησαν τη συνάντηση και τα οποία έκαναν λόγο για «συμφωνία κυρίων» ανάμεσα σε Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο.

Η θέση τους είναι πως αν εξαρχής δεν συμφωνούσε ο μεγαλομέτοχος με τους όρους του μνημονίου, που είχε δημοσιευτεί σε όλα τα ΜΜΕ, τότε θα είχε διαψεύσει άμεσα ότι η συμφωνία του με τους Πατέρα και Βγενόπουλου κινείται πάνω στο συγκεκριμένο έγγραφο.

Και τέλος (μέχρι στιγμής), ο Τζίγκερ επανέρχεται εκφράζοντας την απορία του για το τάιμινγκ που επέλεξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα της «συμφωνίας κυρίων». «Αφού έχει στα χέρια του αυτό το έγγραφο και αφού έχει και μάρτυρα (τον Πατέρα) να υποστηρίξει τα λεγόμενα του, γιατί δεν χρησιμοποίησε το επιχείρημα του στη συνέντευξη που είχε δώσει τον Σεπτέμβριο του 2011 στο Πεντελικό, ώστε να εκθέσει τα κακώς κείμενα; Γιατί περίμενε να περάσουν εφτά μήνες;», ανέφερε το περιβάλλον του Τζίγκερ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: