Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τέσσερις προτάσεις για τη Ρέιντζερς!!

Τέσσερις προτάσεις για τη Ρέιντζερς
Όσες ακριβώς αναμένονταν ήταν τελικά οι επίσημες προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της Ρέιντζερς για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου! Οι διαχειριστές της ομάδας μέτρησαν τέσσερις προσφορές μέχρι τη λήξη της διορίας που είχαν θέσει και πλέον, αρχίζει η εξέτασή τους.

Οι Blue Knights συνέταξαν και κατέθεσαν την πρότασή τους, φυσικά με την άποψη ότι έχουν κάνει την καλύτερη – σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια – προσφορά. Οι άλλες τρεις προτάσεις ενδιαφερόμενων αγοραστών του συλλόγου, προήλθαν από γκρουπ με χώρα προέλευσης τη Σιγκαπούρη, την Αμερική και ένα από τη Γερμανία.

Οι διαχειριστές των «διαμαρτυρόμενων» περίμεναν τουλάχιστον πέντε προσφορές μέχρι το απόγευμα, αλλά αυτός που δεν έκανε ποτέ κίνηση, ήταν ο Μπράιαν Κένεντι, ιδιοκτήτης της ομάδας ράγκμπι, Sale Sharks.

Στην περίπτωσή του, επιβεβαιώθηκε η φημολογία που τον ήθελε να μην καταθέτει τη δική του πρόταση μέσα στη διορία που έχει δοθεί, αλλά πως θα το κάνει μόλις αντιληφθεί ότι το χειρότερο σενάριο, που είναι αυτό της διάλυσης, είναι πολύ κοντά στην επαλήθευσή του.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: