Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δώνης: «Θα δούμε τι θα γίνει με Τάτο, Μήτρογλου»

Δώνης: «Θα δούμε τι θα γίνει με Τάτο, Μήτρογλου»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παίξουν οι Μήτρογλου και Τάτος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε περίπτωση που ο Ατρόμητος αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, άφησε ο Γιώργος Δώνης λίγο μετά την πρόκριση επί του Αστέρα. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες, αλλά και στον τελικό του θεσμού.

Για την πρόκριση: «Είναι μεγάλη στιγμή για τον Ατρόμητο και όλους όσοι εκπροσωπούν την ομάδα. Για παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμο. Πάμε σε δεύτερο σερί τελικό και είμαστε τρίτη στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι θα έχουμε εμπόδια. Τα καταφέραμε κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Συγχαρητήρια σε όλους. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να το γιορτάσουμε. Αυτή τη φορά ας μας αφήσουν να το ευχαριστηθούμε. Ο τελικός είναι μια γιορτή».

Για τον αγώνα: «Αυτό που κυριάρχησε ήταν το άγχος. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, πήραμε το προβάδισμα και παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Αυτό μας δημιούργησε πίεση. Κάναμε δύο δώρα στους αντιπάλους. Στη συνέχεια πιέσαμε αρκετά και μας πρόσφερε ένα δώρο ο αντίπαλος. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες».

Για την αποβολή του Μπαρτολίνι: «Δεν την είδα, ότι και να σας πως θα είναι ψέματα».

Για τον Τάσο Κάκο: «Δεν θέλω να σχολιάσω το διαιτητή. Αυτό που έγινε στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και σταμάτησε το ματς, έπρεπε να γίνει και πέρυσι στον τελικό με την ΑΕΚ. Πρέπει να πάμε ένα βήμα μπροστά».

Για το αν θα παίξουν Μήτρογλου και Τάτος στον τελικό: «Είναι θέμα διοίκησης. Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί δανεικοί παίκτες. Τις περισσότερες φορές δεν παίζουν. Είναι θέμα της συμφωνίας που υπάρχει. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν ήταν τυχερός ο Ατρόμητος: «Σήμερα ήμασταν ικανοί και όχι τυχεροί. Τα παιχνίδια του κυπέλλου έχουν μια ιδιαιτερότητα. Το άγχος είναι μεγάλο. Κάναμε πολλά λάθη αλλά μετά το 60 ήμασταν ικανοί. Αυτή η ικανότητα μας οδήγησε τον τελικό».

Για τις βρισιές: «Σε κάθε γήπεδο που πηγαίνω λένε το ξέσπασμα του Δώνη. Έχω βαρεθεί να με βρίζουν. Πόσες φορές έχω ακούσει να βρίζουν τη μάνα μου… Λες και παίζει ποδόσφαιρο. Όταν δεν αποφασίσουν όσοι έχουν εξουσία και αρμοδιότητα να αρπάξουν κάποιον να τον χώσουν μέσα τότε δεν θα αλλάξει τίποτα και ποτέ. Και φυσικά αυτά τα πράγματα δεν είναι πολιτισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: