Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Mε την... πρώην του Ρούνεϊ ο Μπαλοτέλι!!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει... νέα τραβήγματα, μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Τζένιφερ Τόμπσον, η οποία στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα τάμπλοϊντ για τη σχέση της με τον Ρούνεϊ, όταν η γυναίκα του ήταν έγκυος!
Mε την... πρώην του Ρούνεϊ ο Μπαλοτέλι!

Τα μπλεξίματα για τον Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχουν τελειωμό! Η συγκεκριμένη... αιθέρια ύπαρξη εργάζεται ως... «συνοδός» και σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, είχε πρόθεση να πάρει χρήματα από τον πελάτη του, πουλώντας στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες ιστορίες για αυτόν!

«Ο Μάριο είναι ένας νέος και αυθόρμητος ποδοσφαιριστής και έτσι είναι ένας εύκολος στόχος για τα τάμπλοϊντ, που ψάχνουν ιστορίες, καθώς και για τον κόσμο που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το να έχει σχέσεις μαζί του. Τελευταία, νιώθω ότι τον κυνηγούν περισσότερο και με περισσότερες προθέσεις και γυναίκες, συγκεκριμένα, στοχεύουν στον Μάριο, ψάχνοντας τρόπο να βγάλουν χρήματα από αυτόν είτε άμεσα, είτε πουλώντας ρεπορτάζ σε εφημερίδες που σχετίζονται με καταστάσεις που σκοπίμως επιδιώκουν», τόνισε ο Ραϊόλα για να προσθέσει:

«Τώρα, φαίνεται ότι μία από αυτές τις γυναίκες τα κατάφερε και οι εφημερίδες δημοσίευσαν την ιστορία της. Υπό αυτό το πρίσμα, επιβεβαιώνουμε ότι ο Μάριο είχε μία σύντομη ανάμιξη με την δεσποινίδα Τζένιφερ Τόμπσον, η οποία είναι γνωστή στους αναγνώστες των τάμπλοϊντ στην Αγγλία. Ο Μάριο προτιμά να παραδεχτεί ό,τι έχει συμβεί και αρνήθηκε να σιωπήσει, ενώ θα αντιμετωπίσει κάθε συνέπεια των πράξεών του. Ωστόσο, προτιμά να αντιμετωπίσει την προσωπική του ζωή μόνος του και έχει μιλήσει για αυτό στα κοντινά του πρόσωπα, πριν η υπόθεση πάρει διαστάσεις».

Ο  Μαξ Κλίφορντ, εκπρόσωπος της Τόμπσον, τόνισε ότι η πελάτης του πλησίασε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων που έχει, αφού τα σκανδαλοθηρικά Μέσα την πολιορκούσαν: «Τα τάμπλοϊντ την κυνηγούν για την φημολογούμενη φιλία της με τον Μπαλοτέλι και μας ζήτησε να την εκπροσωπήσουμε. Το κάναμε και πριν από λίγο καιρό, όταν το όνομά της ακουγόταν για τον Γουέιν Ρούνεϊ».

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: