Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αλέγκρι: «Πέναλτι-δώρο στην Μπαρτσελόνα»

Αλέγκρι: «Πέναλτι-δώρο στην Μπαρτσελόνα»
Παράπονα για το δεύτερο πέναλτι που δόθηκε στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά την ήττα της Μίλαν με 3-1 στο «Καμπ Νου» και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League.

«Πέρασε η καλύτερη ομάδα, αλλά είναι κρίμα, γιατί σε ένα σημείο του αγώνα που είχαμε ισοφαρίσει, η Μπαρτσελόνα δεν έκανε πολλά στο γήπεδο κι απέμενε λίγος χρόνος για το ημίχρονο, ήρθε αυτό το πέναλτι κι άλλαξε τα πάντα. Η Μπαρτσελόνα πήρε δύο πέναλτι-δώρο, ένα από την άμυνά μας και το άλλο από τον διαιτητή», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μετά το 1-1 πιστέψαμε πως έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Η Μπαρτσελόνα ένιωθε την πίεση και αυτό ήταν εμφανές. Φυσικά, όταν έγινε το 2-1 και μετά το 3-1 όλα ήταν πιο εύκολα για αυτούς. Δυστυχώς πήγαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με αυτό το άδικο πέναλτι και μετά από μία κόντρα πέτυχε η Μπαρτσελόνα το τρίτο της γκολ. Κάναμε πολλά λάθη και πολλές απρόσεκτες πάσες, όταν είχαμε την ευκαιρία να βγούμε στην αντεπίθεση και να δημιουργήσουμε καλές ευκαιρίες. Ανοίξαμε το ρυθμό και πιστεύω πως φεύγουμε από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: