Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από ...τον ΠΑΣ!!

Πολλούς υποστηρικτές έχει στον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης και παρά τη πίκρα που κέρασε παλιούς φίλους την Κυριακή με τον ΠΑΣ, κάποιοι βλέπουν στο πρόσωπό του την μετά-Μπόλονι εποχή στον Δικέφαλο...
Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από ...τον ΠΑΣ!
Να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή; Η σχέση αγάπης μεταξύ του 59χρονου τεχνικού και του ΠΑΟΚ δεν έχει σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Άγγελος μετά το παιχνίδι της Κυριακής, όταν επιβεβαίωσε όσα γράφουμε. Να θυμηθούμε τα λόγια του; «Από τότε που έφυγα από την ομάδα πριν από κάποια χρόνια δεν ήρθα ποτέ στην Τούμπα, δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον ΠΑΟΚ, χαιρόμουν ή στενοχωριόμουν, όπως κάθε άνθρωπος της ομάδας. Άλλοι ασχολήθηκαν με εμένα, καλώς ή κακώς. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα 16 χρόνων, είμαι 59 και έχω περάσει πολλά χρόνια, αλλά μόνο αλήθειας, με ούτε ένα ψέμα, μόνο με δουλειά και αγάπη. Τίποτε άλλο. Θέλω να περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί. Τι θα πούνε οι άλλοι δεν με νοιάζει, και ξέρω τι λέω, μιλάω πολύ καλά ελληνικά για να τα καταλαβαίνουν όλοι. Όσο κι αν προσπαθήσουν, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν μπορούν να το αλλάξουν»!
Τι περισσότερο να πει, δηλαδή, ο άνθρωπος; Και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετές φωνές μέσα στην ΠΑΕ που θέλουν την επιστροφή του. Αλλά και σε επίπεδο φιλάθλων υπάρχει αγάπη και σεβασμός προς το πρόσωπό του.
Σε όλα αυτά να προσθέσουμε κάτι ακόμα; Πως ο Μπόλονι είναι φευγάτος από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος δεν έχει τη διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αν και θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα. Κατηφορίζοντας στην Αθήνα, αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις...
Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, όμως, ο Άγγελος έχει πολλούς φίλους στον Δικέφαλο. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και αποχωρήσει ο Μπόλονι. Με την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννενα, άλλωστε, απέδειξε πως βρίσκεται ακόμα σε προπονητική άνθηση και μπορεί να προσαρμοστεί στις νέες οικονομικές συνθήκες που έχουν οι ομάδες στην Ελλάδα. Και μεταξύ αυτών ο ΠΑΟΚ: χαμηλό μπάτζετ, παίκτες ως επί το πλείστον Έλληνες και χωρίς μεγάλες προσδοκίες.
Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, κέρδισε τον τελευταίο τίτλο του με τον Αναστασιάδη στο "τιμόνι" και αυτό από μόνο του, ακόμα και σημειολογικά, σημαίνει πολλά για τον λαό του!
 πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: