Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στον τελικό οι ...Ολυμπιακοί, περιμένουν τον Ολυμπιακό!!

Τάτος και Μήτρογλου πήγαν τον Ατρόμητο στον τελικό του Κυπέλλου. Τα εκτός έδρας γκολ στο 2-2 της Τρίπολης, έδωσαν την πρόκριση για 2η σερί χρονιά. Με 10 από το 6ο λεπτό ο Αστέρας! Στις 19:00 παίζουν ΟΦΗ - Ολυμπιακός για το 2ο εισιτήριο.
Στον τελικό οι ...Ολυμπιακοί, περιμένουν τον Ολυμπιακό!
Οι οπαδοί του Αστέρα έδωσαν βροντερό «παρών» μετά από αρκετό καιρό στο γήπεδο, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι του Ατρομήτου που βρέθηκαν στην Τρίπολη για τη ρεβάνς του 0-0 στο Περιστέρι και το εισιτήριο που θα οδηγούσε στο τελικό του κυπέλλου.
Το ματς ωστόσο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Αστέρα, καθώς ο Μπαρτολίνι έκανε το λάθος και για να μη σκοράρει ο Τάτος του πήρε τα πόδια και είδε την κόκκινη κάρτα από τον Κάκο. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 15΄ μετά την ασίστ του Μήτρογλου, ο Τάτος πλάσαρε σωστά τον Μπαντή για το 0-1!
Η ομάδα του Τσιώλη όμως δεν μπορούσε να τα παρατήσει και στο 20΄ ο Ναβάρο μπήκε στην περιοχή και ο Γιαννούλης τον ανέτρεψε, με τον Κάκο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροτζέριο και έκανε το 1-1!
Αν και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, ήταν εκείνοι που είχαν τα ηνία του αγώνα μετά την ισοφάριση με τον Ατρόμητο να βγαίνει μπροστά κυρίως στη κόντρα. Τελικά μέχρι το τέλος των πρώτων 45 λεπτών δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν με την ισοπαλία στα αποδυτήρια, σκορ που έδινε την πρόκριση στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.
Από την αρχή φάνηκε πως θα ήταν ματσάρα στη Τρίπολη και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην επανάληψη. Μόλις ένα λεπτό μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και ο Αστέρας κατάφερε να κάνει την ανατροπή! Ο Ράγιος από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Σκόνδρας δεν μπόρεσε να διώξει και μετά από γύρισμα του Περόνε, ο Ναβάρο με κεφαλιά έκανε το 2-1!
Οι γηπεδούχοι με αυτό το γκολ κρατούσαν τη τύχη στα χέρια τους, αλλά ο Ατρόμητος έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεζε για το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση. Ο Τάτος και ο Μήτρογλου έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως από το πουθενά ο Πουλίδο έκανε το δώρο!
Ο αμυντικός του Αστέρα γύρισε στον... Μήτρογλου και ο επιθετικός του Ατρομήτου βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή και δεν γινόταν να το χάσει! Έτσι, λοιπόν, με το 2-2 19΄ λεπτά πριν από το τέλος οι Περιστεριώτες δεν θα άφηναν τον Αστέρα να τους πάρει το εισιτήριο για τον τελικό!
Μετά από επτά λεπτά καθυστερήσεων λόγω μιας μικρής διακοπής, ο Σκόνδρας είδε την δεύτερη κίτρινη αλλά δεν γινόταν να αλλάξει κάτι στη ροή του αγώνα. Ο Ατρόμητος βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο τελικό του κυπέλλου και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Europa League της νέας περιόδου.
Το φιλμ του αγώνα
90'+7΄ Λήξη ο Ατρόμητος περνάει στο τελικό του κυπέλλου!

90΄+6΄ Δεύτερη κίτρινη στον Σκόνδρα.

90΄+4΄ Ο Ατρόμητος χάνει μεγάλη ευκαιρία να φύγει και με το διπλό. Ο Τάτος πέρασε τον Μπαντή, που βγήκε από την περιοχή του, στη συνέχεια πρόλαβε να αποκρούσει, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, με τον Χουανίτο να παραχωρεί κόρνερ πάνω στη γραμμή.
89΄ Κίτρινη στον Δημούτσο
85΄ Ο Σολάκης περνάει στη θέση του Πουλίδο
82΄ Τα μπουκάλια σταμάτησαν να πέφτουν και έτσι το ματς ξεκίνησε και πάλι.
80΄ Διακοπή στο ματς, καθώς ο Ιτάνζε δέχεται μπουκάλια!
77΄ Ο Φρανκού στη θέση του Ροτζέριο
71΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Τραγικό λάθος του Πουλίδο, ο οποίος δίνει ασίστ στον Μήτρογλου και ο επιθετικός του Ατρομήτου βρέθηκε απέναντι στον Μπαντή και το 2-2 ήταν εύκολη υπόθεση!
63΄ Ο  Μπρέσκα στη θέση του Περόνε
62΄ Ο Μήτρογλου βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή, αλλά δεν πλάσαρε σωστά και έχασε την ευκαιρία για τον Ατρόμητο.
59΄ Ο Ιγκλέσιας αφήνει τη θέση του στον Πίτου Γκαρσία
53' Πρώτη αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Επστάιν αντί του Γιαννούλη.
47΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Αστέρας κάνει την ανατροπή! Ο Ράγιος κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σκόνδρας δεν μπορεί να διώξει, ο Περόνε γυρίζει και ο Ναβάρο με κεφαλιά κάνει το 2-1!!
46΄ Έναρξη στο δεύτερο μέρος
45΄+2΄ Λήξη στο πρώτο ημίχρονο
39΄ Ωραιο σουτ του Ράγιος έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ιτάνζ
20΄ Κίτρινη σε Γιαννούλη και Πιπίνη
20΄ Πέναλτι κέρδισε ο Αστέρας! Ο Γιαννούλης ανέτρεψε τον Nαβάρο, την εκτέλεση ενέλαβε ο Ροτζέριο και ισοφάρισε σε 1-1!
18΄ Κίτρινη στον Τάτο
15΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Ατρόμητος ανοίγει το σκορ! Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στη κόντρα, ο Μήτρογλου από τα αριστερά έδωσε στον Τάτο, ο οποίος πλάσαρε σωστά απέναντι από τον Μπαντή για το 0-1!
11΄ Κίτρινη ο Περόνε
6΄ Με 10 παίκτες ο Αστέρας! Ο Μπαρτολίνι έκανε λάθος, ο Τάτος πήρε την μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Μπαντή, με τον αμυντικό του Αστέρα να του παίρνει τα πόδια.
1` Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις:
Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Ναβάρο, Ράγιος, Ροτζέριο, Περόνε

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: