Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Κλείνει» η τετράδα!!

«Κλείνει» η τετράδα
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν τρεις ομάδες από την Ισπανία στην ημιτελική φάση του Europa League. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλουν να εκμεταλλευτούν τις νίκες που πήραν στους πρώτους αγώνες απέναντι στη Σάλκε και το Ανόβερο, ενώ η Βαλένθια θέλει να διαχειριστεί κατάλληλα το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στην έδρα της Άλκμααρ. Τον πρώτο λόγο έχει η Σπόρτινγκ κόντρα στη Μέταλιστ.

Βαλένθια-Άλκμααρ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Βαλένθια, ύστερα από την ήττα (2-1) που γνώρισε στον πρώτο αγώνα στην έδρα της Άλκμααρ. Οι «νυχτερίδες» προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λεβάντε, ενώ οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν να νικήσουν (2-2) τη Φίτεσε. Οι Μπαραγάν, Μίγκελ, Κανάλες και Μπανέγκα δεν μπορούν να παίξουν για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, ενώ οι φιλοξενούμενοι καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τους Ορτίθ, Ρέινεν και ο Μπέρενς είναι αμφίβολος.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σάλκε

Τη σεζόν 1976/77 ήταν η τελευταία φορά που η Μπιλμπάο συμμετείχε στους «4» κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Βάσκοι κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 4-2 στην έδρα της Σάλκε και κρατούν στα χέρια τους το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του Europa League. Η ομάδα του Μαρτσέλο Μπιέλσα προέρχονται από την ήττα (2-0) στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ενώ οι Γερμανοί ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τον τιμωρημένο Ιτουράσπε, ενώ τραυματίες είναι οι Όσιο, Καστίγιο και Γκουρπέγκι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Χέβεντες και Μέτσελντερ.

Μέταλιστ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Θα πέσουν… κορμιά στην Ουκρανία για μία θέση στην ημιτελική φάση του Europa League. Η Σπόρτινγκ κατάφερε να κερδίσει (2-1) τη Μέταλιστ και θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γκολ με το οποίο θα κρατήσει σφιχτά το «εισιτήριο» που θα την φέρει στους «4» της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί βολεύονται με το 1-0, όμως δεν είναι ομάδα που βάζει γκολ και μετά βασίζεται στην άμυνά της και αναμένεται να μπουν πολλά γκολ σε αυτό το ματς. Οι Πορτογάλοι προέρχονται από τη νίκη (1-0) στην έδρα της Λεϊρία, ενώ η ουκρανική ομάδα ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Κρίβμπας.

Ανόβερο-Ατλέτικο Μαδρίτης

Την πορεία της σεζόν 2009/10, όταν και κατέκτησε το τρόπαιο, θέλει να επαναλάβει η Ατλέτικο, η οποία επικράτησε με σκορ 2-1 του Ανόβερου στη Μαδρίτη. Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Χετάφε, ενώ οι Γερμανοί πήραν τους τρεις βαθμούς (2-1) απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τον Αντρεάσεν, ενώ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τιμωρημένους τους Τουράν και Χουανφράν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: