Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Θέλει το «νταμπλ» o Ρονάλντο!!

Θέλει το «νταμπλ» o Ρονάλντο
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Champions League ονειρεύεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος νιώθει σίγουρος για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης.

Η «βασίλισσα» προηγείται έξι βαθμούς της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ η νίκη που πέτυχαν οι «μερένχες» στον πρώτο αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με τρία γκολ, στην ουσία τους εξασφαλίζει την πρόκριση στους «4».

«Είμαστε στο σωστό δρόμο και μπορούμε να κερδίσουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Champions League. Η νίκη που πετύχαμε στο πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι ιδανική. Το να κερδίζεις 3-0 εκτός έδρας είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Πορτογάλος επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Δε θέλω να φανώ υπερόπτης αλλά έχουμε 90% πιθανότητες να προκριθούμε στα ημιτελικά του Champions League. Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ώστε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Βέβαια υπάρχει και ένα 10% σύμφωνα με το οποίο υπάρχει περίπτωση να χάσουμε, αφού στο ποδόσφαιρό τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Ρεάλ Μαδρίτης και ΑΠΟΕΛ αγωνίζονται την Τετάρτη (4/4) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: