Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δεν εγκαταλείπει τον Μπαλοτέλι ο Μαντσίνι!!

Δεν εγκαταλείπει τον Μπαλοτέλι ο Μαντσίνι
Την πεποίθηση ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι θα μπορέσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο στην καριέρα του, παρά τα προβλήματα που δημιουργεί πολλές φορές με την συμπεριφορά του, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Ο Μάριο είναι ένας παίκτης που κανονικά στην Πρέμιερ Λιγκ θα έπρεπε να σκοράρει ένα με δύο γκολ σε κάθε αγώνα. Είναι ένας νέος παίκτης ο οποίος έχει την δυνατότητα γρήγορης εξέλιξης». Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως παρά τα παράπονα που έχει από τον συμπατριώτη του, έχει όλη την διάθεση να τον κρατήσει στην ομάδα και να τον εμπιστευτεί. Παρά τα σενάρια περί αποχώρησης του Μπαλοτέλι από τους «πολίτες», ο Μαντσίνι συνεχίζει να ποντάρει πάνω του και να τον στηρίζει, κάτι που αναφέρει και στις δηλώσεις του λέγοντας: «Κάποιες φορές με απογοητεύει αλλά είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά σε αρκετά παιχνίδια, όπως αυτό με την Σάντερλαντ».

Αναφορικά με το περιστατικό που είχε ο Ιταλός επιθετικός με τον Κολάροφ, με αφορμή την εκτέλεση ενός φάουλ, ο τεχνικός της Σίτι έσπευσε να καλύψει τον παίκτη του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μία άσχημη στιγμή. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε επαγγελματίες παίκτες, ειδικά όταν η ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-1».

Ωστόσο ο Μαντσίνι δεν ασχολήθηκε μόνο με τον Μπαλοτέλι αλλά μίλησε και για το πρωτάθλημα, όπου οι «πολίτες» πρέπει να καλύψουν την διαφορά των πέντε πόντων που τους χωρίζει από την Γιουνάιτεντ: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλα τα παιχνίδια. Το μήνυμα είναι πάντα το ίδιο για μας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: