Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"Καθάρισε" ο Ντέμης!!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με προσωπικές τηλεφωνικές επαφές, φρόντισε ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι για την εκταμίευση του δανείου. Τελικά 1,25 εκατ., ευρώ θα πάρει η ΑΕΚ.
"Καθάρισε" ο Ντέμης
Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλαβε ενεργό ρόλο και με την παρέμβασή του τα (δανεικά) χρήματα του Αλ Σουνταϊρί έγιναν διαθέσιμα για την ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε αξιώσει 1,45 εκατ ευρώ αλλά θα λάβει ποσό μειωμένο κατά 200.000 ευρώ, χρήματα τα οποία γίνονται προσπάθειες για να αντληθούν από άλλους πόρους.
Ο αγώνας δρόμου ώστε να παραλάβει η ΑΕΚ το πολυπόθητο έγγραφο της αδειοδότησης από την UEFA συνεχίζεται με θετικές εξελίξεις. Το δάνειο του Αλ Σουνταϊρί που περίμενε την Ένωση σε τράπεζα της Κύπρου μεταφέρθηκε σε λογαριασμό της Ένωσης και πλέον η διοίκηση μπορεί να προχωρήσει σε πληρωμές που είναι απαιτητές.
Στη μάχη με το χρόνο για να παραδοθεί ένας άρτιος φάκελος στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της διεθνούς ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της, η ΑΕΚ είχε ως σύμμαχο τον Ντέμη Νικολαΐδη ο οποίος σήμερα ανέλαβε πρωτοβουλία για να μην προκύψει νέα εμπλοκή!
Τηλεφωνικές παρεμβάσεις
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ντέμης με τηλεφωνικές παρεμβάσεις του συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο φερόμενος ως δανειστής Αλ Σουνταϊρί (πίσω από τον οποίο λέγεται ότι είναι ο Γιάννης Μπεθάνης) να ανάψει εν τέλει το πράσινο φως για την εκταμίευση του δανείου καθώς αρχικώς ζήτησε επιπλέον 3 ημέρες προθεσμία ώστε οι νομικοί σύμβουλοί του να εξετάσουν τα σχετικά έγγραφα από την Εφορία.
Εν τέλει με προσωπικές εγγυήσεις του Ντέμη, ο σκόπελος ξεπεράστηκε και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και να ελπίζει ότι θα πείσει την UEFA να της επιτρέψει να… ζει και να ελπίζει ως τον Ιούνιο όταν θα απαιτούνται βέβαια επιπλέον 5-6 εκατ. ευρώ για τις επόμενες απαιτητές πληρωμές!
Αυτή τη στιγμή οι διοικούντες κάνουν προσπάθεια για να βρουν τις επιπλέον 200.000 ευρώ τις οποίες δεν αποκλείεται να βάλουν μέλη της διοίκησης από την τσέπη τους!
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: