Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Φτώχεια και στις εκπτώσεις...!!

Η Επιτροπή ...Αθωώσεων της ΕΠΟ, ξανάγινε Εφέσεων! Μόνο μία αγωνιστική και 40 χιλιάρικα έκοψε από την ποινή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι. Ισχύουν μηδενισμός και αφαιρέσεις βαθμών.
Φτώχεια και στις εκπτώσεις...
Τη μείωση των αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων, για τον Παναθηναϊκό και τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Οι «πράσινοι» χάνουν οριστικά το ντέρμπι με 3-0 και οι «ερυθρόλευκοι» κατακτούν και τυπικά το εφετινό πρωτάθλημα. Επίσης, μειώνονται από τις τέσσερις στις τρεις οι ποινές των αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ενώ μειώθηκε και κατά 40 χιλιάδες ευρώ, το χρηματικό πρόστιμο.
Συγκεκριμένα, από τις 252.500 ευρώ, έπεσε στις 212 χιλιάδες ευρώ. Κανονικά ισχύουν οι αφαιρέσεις βαθμών για το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από το εφετινό πρωτάθλημα και δυο από το επόμενο. Οι «πράσινοι» θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας της έδρας στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με τον Παναιτωλικό και θα αγωνιστεί κανονικά με τους φιλάθλους στο πλευρό του στα play off του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αριθμ. 121/2012 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός της 18/3/2012 υπέρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τέρματα 3-0. Τιμωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή 212.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: