Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

'Εκλεψαν τη βρύση και το φωτιστικό από δημόσιο wc!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό ή απότοκο των ημερών που ζούμε! Έκπληκτοι στο Λιμεναρχείο και τον ΟΛ Ηρακλείου διαπίστωσαν πριν από λίγο ότι μια μεγάλη διαρροή που παρατηρήθηκε στο βόρειο λιμενοβραχίονα- την περιβόητη 'λεωφόρο μπαι πας'- οφειλόταν στην κλοπή της...βρύσης! Μάλιστα οι θρασύτατοι κλέφτες όχι μόνο χρειάστηκαν τη βάνα, αλλά και το φωτιστικό που ήταν στην τουαλέτα καθώς το πήραν κι αυτό!
'Εκλεψαν τη βρύση και το φωτιστικό από δημόσιο wc
Η περίεργη αυτή κλοπή διαπιστώθηκε όταν κλήθηκε το Λιμεναρχείο να διαπιστώσει γιατί έτρεχαν νερά στο μώλο και είδαν ότι ήταν μέσα από την πρώτη τουαλέτα που έχει εκεί ο ΟΛΗ. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι τεχνικοί του οργανισμού και έκπληκτοι είδαν ότι το νερό έτρεχε γιατί δεν υπήρχε βρύση! Μάλιστα είχαν αφαιρέσει- όχι σπάσει- το φωτιστικό και το πήραν!
Την κλοπή επιβεβαίωσε πριν από λίγο στο CRETALIVE και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ.Μπρας που δήλωσε απογοητευμένος: 'Μέχρι τώρα είχαμε τις φθορές που ελπίζαμε ότι θα σταματήσουν! Τώρα αυτό είναι πρωτάκουστο! Μα να πάρουν τη βρύση; Μας δημιουργούν μεγάλα προβλήματα την ώρα που θέλουμε να εξυπηρετείται ο κόσμος και να υπάρχει καθαριότητα'! τόνισε.
Πηγή: kamarinia.gr/cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: