Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Χάινκες: «Το αξίζαμε»

Χάινκες: «Το αξίζαμε»
Ικανοποιημένος από την προσοχή που έδειξαν οι παίκτες της Μπάγερν απέναντι στη Μαρσέιγ κι επικράτησαν με 2-0 παρά το σκορ-πρόκρισης από το πρώτο ματς εμφανίστηκε ο Γιουπ Χάινκες.

«Παίξαμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα, παρότι προερχόμαστε από συνεχή δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια σε τρεις διοργανώσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Νόιερ μάς έσωσε με τις επεμβάσεις του σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη στο τέλος», τόνισε ο τεχνικός των Βαυαρών και πρόσθεσε: «Η Μαρσέιγ είναι καλή ομάδα, δεν έφτασε άδικα στα προημιτελικά και σήμερα έδωσε τα πάντα για την ανατροπή παίζοντας με τρεις επιθετικούς. Άλλωστε έχει κερδίσει σπουδαίες ομάδες φέτος, όπως η Ντόρτμουντ και η Ίντερ».

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, τόνισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, είχαμε εξ αρχής τον έλεγχο και αξίζαμε την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ομάδα μας συνεχίζει να διεκδικεί τρεις τίτλους και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και τις τρεις διοργανώσεις. Ακόμη υπάρχει καιρός για να δούμε τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προέχει τώρα το ματς με την Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: