Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Απο τα Γιαννιτσά στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που οι ελληνικές ομάδες κυνηγούν παίκτες στο εξωτερικό, ευρωπαικοί σύλλογοι ανακαλύπτουν ελληνικά ταλέντα.
Απο τα Γιαννιτσά στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο λόγος για τον 14χρονο Χρήστο Παπακαρμέζη των Ακαδημιών Γιαννιτσών ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sports-Academies.gr βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την γερμανική Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.
Δείτε τι δήλωσε στο S.A ο Χρήστος Παπακαρμέζης για την νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του!
Την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θα έχει ο 14χρονος ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών Γιαννιτσών Χρήστος Παπακαρμέζης καθώς οι εντυπώσεις που άφησε στο τεχνικό επιτελείο των Γερμανών της Μπορούσια ήταν κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικές.
H ιστορία έχει ως εξής...
Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε απο την ''FootballTalentshop'' και τον Γιάννη Σισμανίδη ο οποίος σε συνεργασία με τον Μάνατζερ Χρήστο Παπαδόπουλο ξεχώρισαν αμέσως το ταλέντο του νεαρού Χρήστου και με συνοπτικές διαδικασίες κανόνισαν να δοκιμαστεί στην ''Borussia Mönchengladbach''.
Με συνοδεία τον πατέρα του ο νεαρός Χρήστος και μία ''βαλίτσα όνειρα'' αναχώρησε την 27η του Μάρτη και επέστρεψε την πρωταπριλιά με σχεδόν μια κλεισμένη θέση στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας καθώς οι εντυπώσεις που άφησε στον προπονητή Μάρκ Τρόστελ και τον βοηθό του Σεμπάστιαν Ντάμπιετζ ήταν εξαιρετικές.
Το βίντεο απο την προπόνηση του Χρήστου Παπακαρμέζη με τα χρώματα της ''Μπορούσια''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: