Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Θέλω ένα τρελό ματς»

«Θέλω ένα τρελό ματς»
Ανοικτό παιχνίδι που να μην στηριχθεί στην τακτική είναι η επιθυμία του Όσκαρ Καρντόζο ενόψει του σημερινού επαναληπτικού Τσέλσι – Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτοιμος για «μάχη» είναι ο Παραγουανός στο Λονδίνο και δεν απογοητεύεται από το πλεονέκτημα των «μπλε».

Στο πρώτο παιχνίδι, οι Πορτογάλοι είχαν γνωρίσει την ήττα με 1-0 και θα χρειαστεί, αν μη τι άλλο, μια μίνι υπέρβαση για να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αναμένεται να περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης.

«Προφανώς η πρόκριση είναι υπέρ της Τσέλσι με 60-40, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι χαμένο. Είναι αρκετά πιθανό να ξεπεράσεις ένα γκολ στην Ευρώπη. Η επιθετική γραμμή της Τσέλσι είναι πολύ καλή και φαίνεται από τα ονόματα που διαθέτει αλλά δεν είναι πάντα αρκετό να κερδίσεις τα παιχνίδια. Θέλουμε ένα ανοικτό και «τρελό» ματς. Αν ο αγώνας πάει στην τακτική, η Αγγλική ομάδα θα έχει σαφές προβάδισμα. Είμαστε προετοιμασμένοι για δύσκολη αναμέτρηση. Να σκοράρουμε, να νικήσουμε και να προκριθούμε στα ημιτελικά είναι το όνειρο μας»,
σχολίασε για το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: