Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εδραιώνονται στην κορυφή οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς!

Με 2-1 πέρασαν οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς από την έδρα των νεοφώτιστων Μόντρεαλ Ίμπακτ και διατηρήθηκαν στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας του MLS.
Μπορεί ο Μπερνάρντο Κοράντι να έβαλε τους Ίμπακτ μπροστά στο σκορ με πέναλτι στο 22ο λεπτό, αλλά ο σύλλογος του τραυματισμένου Τιερί Ανρί πέτυχε την ανατροπή. Συγκεκριμένα ο Κένι Κούπερ ισοφάρισε με πέναλτι στο 37ο λεπτό και ο Ντέιν Ρίτσαρντς διαμόρφωσε το 2-1 στο 67ο, ενώ ο Βίκτορ Πάλσον είχε αφήσει τους Νεοϋορκέζους με δέκα παίκτες, από το 58ο λεπτό. Ο καναδικός σύλλογος πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση, αλλά έμεινε στους δώδεκα βαθμούς και επέτρεψε στους Μπουλς να συμπληρώσουν 25.
Στη δεύτερη θέση της Ανατολής «ανέβηκε» η Ντι Σι Γιουνάιτεντ κερδίζοντας με 3-1 το Τορόντο. Μόλις στο τέταρτο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Ντουέιν Ντε Ροζάριο με κεφαλιά, ενώ ο διεθνής Καναδός μέσος έφερε το σκορ και στο 2-0, στο 43ο λεπτό. Ακολούθησε το 3-1 από τον Χάμτνι Σαλιχί στο 73ο λεπτό, ενώ το 2-1 σημειώθηκε από τον Ντάνι Κόβερμανς στο 74ο. Πλέον οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν 24 βαθμούς σε 14 ματς, ενώ το Τορόντο έχει εννέα ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Μόλις στο 90ό λεπτό ισοφάρισε με μακρινό σουτ ο Φρέντι Μοντέρο στο 2-2 των Σιάτλ Σάουντερς στην έδρα των Βανκούβερ Ουάιτκαπς. Στο 47ο λεπτό, ο πρώην στράικερ του Άρη, Έντι Τζόνσον, είχε διαμορφώσει το 1-1, ενώ οι Αλέν Ροσάτ και Καμίλο Σανβέζο πέτυχαν τα γκολ της καναδικής ομάδας. Έτσι οι Σάουντερς παρέμειναν αήττητοι σε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες και έφτασαν στους 23 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Από την άλλη, οι Ουάιτκαπς έχουν 18 πόντους στον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων για το φετινό πρωτάθλημα.
Στο 87ο λεπτό ισοφάρισε ο Λουίζ Καμάργκο σε 2-2 για τους Χιούστον Ντάιναμο σε εκτός έδρας παιχνίδι με τους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον. Μάλιστα ήταν το πρώτο του γκολ στο MLS. Το άλλο γκολ των Τεξανών σημειώθηκε από τον Ουίλ Μπρούιν στο 32ο λεπτό, ενώ ο Σερ Σένε σκόραρε για την «επανάσταση» με πέναλτι στο 26ο λεπτό και με πλασέ στο 57ο.
Σε εξέλιξη είναι τα Ντάλας-Φιλαδέλφεια Γιούνιον και Κολοράντο Ράπιντς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα Σίβας ΗΠΑ-Λος Άντζελες Γκάλαξι και Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Κολόμπους Κρου.











πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: