Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Προς ανανέωση ο Ντρογκμπά!!

Προς ανανέωση ο Ντρογκμπά!
Τι σου κάνει μια κεφαλιά και ένα εύστοχο κτύπημα πέναλτι; Μέχρι και αποφάσεις της διοίκησης που μέχρι χθες φάνταζαν δεδομένες αλλάζει!

Δικαιολογημένα όμως, καθώς ο Ντιντιέ Ντρογκμπά χθες έπιασε την Τσέλσι από το… χέρι και την οδήγησε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Ιβοριανός επιθετικός στους πανηγυρισμούς πήρε το τρόπαιο και το έδωσε στον Αμπράμοβιτς. Κι εκείνος ανταποδίδει προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, όπως αναφέρουν αρκετές αγγλικές ιστοσελίδες τις τελευταίες ώρες.

Όπως μεταδίδουν, τις επόμενες ημέρες οι διοικούντες και ο Ντρογκμπά πρόκειται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται με αντικείμενο συζήτησης την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι επιτυχίες σίγουρα αλλάζουν τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό μοιάζει να ισχύσει και στην περίπτωση του Ντρογκμπά, η αποχώρηση του οποίου από την Τσέλσι μέχρι πριν λίγες ημέρες θεωρούταν σχεδόν σίγουρη.

Τα δεδομένα αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του μεγάλου πρωταγωνιστή του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται να αλλάζουν-καθώς όπως μεταδίδει το «Skysports»-οι διοικούντες τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης προτίθεται να καθίσουν στο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων» με τον Ιβοριανό επιθετικό μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: