Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Το τελευταίο του Ντελ Πιέρο!!

Το τελευταίο του Ντελ Πιέρο
Ένα μόλις παιχνίδι έμεινε πριν πει το «αντίο» ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στη μεγάλη του αγάπη, τη Γιουβέντους. Την Κυριακή, στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας απέναντι στη Νάπολι, ο «πιντουρίκιο» δίνει την τελευταία του "παράσταση" και, αν μη τι άλλο, θα είναι εξαιρετικά φορτισμένος, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το «10», ύστερα από 19 χρόνια παρουσίας στο Τορίνο και θα χρειαστεί μεγάλη αυτοσυγκράτηση, ώστε να βοηθήσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Παράλληλα, δεν θέλησε να αναφερθεί στο αν έπρεπε να ανανεωθεί ή όχι το συμβόλαιό του για ακόμα ένα χρόνο.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι θα έχω στο μυαλό μου, λίγα λεπτά πριν βρεθώ στο γήπεδο. Το μόνο που γνωρίζω είναι αυτά που σκέφτομαι τώρα και μέχρι το αυριανό παιχνίδι. Θα προσπαθήσω πολύ να μείνω συγκεντρωμένος, να αδειάσει το μυαλό μου και να μην παρασυρθώ. Δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει πως θα είναι αύριο. Ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα δεν μπορεί να περιγραφεί, είναι μαγικό και θέλω να πιστεύω ότι αύριο με τους συμπαίκτες μου θα γράψουμε ακόμα μια ‘χρυσή’ σελίδα στην ιστορία της ομάδας», σχολίασε αρχικά ο αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας».

Για το ενδεχόμενο να συνέχιζε στη Γιουβέντους: «Φοβάμαι ότι θα επαναλάβω την άποψη που έχω πει ως τώρα, αλλά είναι πραγματικά η αλήθεια. Όλο το ταξίδι, από όταν ήρθα στην ομάδα και η βελτίωση που είχα, με έχουν κάνει να πιστεύω ότι το μόνο που αξίζει είναι να ζεις το παρόν. Δεν θέλω να τραβήξω την προσοχή σε μένα, αλλά να ευχαριστηθούμε όλοι τον αυριανό τελικό και θα δούμε για το μέλλον. Έχουμε και διακοπές μπροστά μας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: