Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Για τίτλο οι Ολ Μπόις!

Έναν βαθμό μακριά από την κορυφή της Clausura βρέθηκαν οι Ολ Μπόις κερδίζοντας με 1-0 τη Σαν Μάρτιν Ντε Σαν Χουάν.
Συγκεκριμένα με γκολ του 29χρονου επιθετικού, Μάουρο Μάτος, έφτασαν στους 27 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Πάντως ο τερματοφύλακας της Σαν Μαρτίν, Λουτσιάνο Πόκρινιτς, ήταν ο μοιραίος, καθώς το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης προήλθε από λάθος του και η ομάδα του έμεινε στη «ζώνη» του υποβιβασμού της τριετής κατάταξης. Αντίθετα οι Ολ Μπόις έχουν απομακρυνθεί αρκετά από τον αντίστοιχο κίνδυνο. Ακόμα, ο Εμανουέλ Μας άφησε τη Σαν Μαρτίν με δέκα παίκτες στο 41ο λεπτό, αλλά ο Κάρλος Σότο συμπλήρωσε κίτρινες στο 65ο, οπότε επήλθε αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.
Στην 15η θέση της τριετής κατάταξης (σ.σ. η 17η οδηγεί σε μπαράζ) υποχώρησε η Μπάνφιλντ, ύστερα από την εντός έδρας ήττα της με 3-0 από την Εστουντιάντες, που συμπλήρωσε 22 βαθμούς στην Clausura. Οι Ματίας Σαρουλίτε, Ντουβάν Ζαπάτα και Γκαστόν Φερνάντεζ πρόσθεσαν με τα γκολ τους μία νίκη στη συγκομιδή της ομάδας τους και προκάλεσαν έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της Μπάνφιλντ στους παίκτες τους.

Τέλος, ο Ντιέγκο Μπαρισόνα διαμόρφωσε το 1-0 της Ουνιόν Ντε Σάντε Φε επί της Σαν Λορένζο με κεφαλιά στο 88ο λεπτό. Έτσι η ομάδα του συμπλήρωσε 21 βαθμούς και άφησε τη Σαν Λορένζο στους 18 και στη 18η θέση της τριετής κατάταξης.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (19/05) αποτελέσματα:
Μπάνφιλντ-Εστουντιάντες Λα Πλάτα 0-3
Ολ Μπόις-Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν 1-0
Ουνιόν Ντε Σάντα Φε-Σαν Λορένζο 1-0















πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: