Κυριακή 20 Μαΐου 2012

''Να σαπίσει στη φυλακή ο Ψωμιάδης!''

Αυτή την "κατάρα" έδωσε παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ στον Μάκη Ψωμιάδη, τον οποίο κατηγορεί, εκτός από τα χίλια δεινά που έκανε στην Ένωση, ότι αποτέλεσε την αιτία για να αποχωρήσει από την ομάδα του Δικέφαλου αετού.
''Να σαπίσει στη φυλακή ο Ψωμιάδης!''
«Έφυγα επειδή με έδιωξαν. Το μεγαλύτερο λαμόγιο που πέρασε από την ΑΕΚ και είναι στην φυλακή τώρα και να σαπίσει εκεί. Ο Μάκης Ψωμιάδης. Με έδιωξε επειδή με θεωρούσε άνθρωπο του Μελλισανίδη. Και εγώ ακόμη και σήμερα δεν μιλάω με τον κύριο Μελισσανίδη. Μόνο αν βρεθούμε κάπου ανταλλάσσουμε ένα γεια. Και αυτά να τα μαθαίνουν μερικοί κακόβουλοι. Με ανάγκασαν να φύγω. Ξύπνησα ένα πρωινό βροχερό και έφυγα από την ΑΕΚ. Πήγα και του είπα αφού δεν με θέλεις λύσε μου το συμβόλαιο να φύγω. Ζήτησα να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ αφιλοκερδώς αλλά κάποιοι μου το αρνήθηκαν», ήταν τα λόγια του βετεράνου ποδοσφαιριστή σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αεκτζήδικο ιστολόγιο.
Μη μας ρωτήσετε ποιος είναι. Μόνο μερικά στοιχεία μπορούμε να σας δώσουμε. Ήταν για πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής, απ' τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) στη θέση που αγωνιζόταν και ένας από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που γεύτηκε τα τελευταία πρωταθλήματα...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: