Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Νίκη της Σίβας στο «SuperClasico»

Μία ακόμα αρνητική εμφάνιση έκαναν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι και ηττήθηκαν με 1-0 από τη Σίβας ΗΠΑ στο ντέρμπι της «πόλης των αγγέλων».
Οι δύο ομάδες του MLS από το Λος Άντζελες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες και με ιδιαίτερη προσοχή στις άμυνές τους. Ωστόσο, στο 72ο λεπτό, ο Χοσέ Κορέα Βιγέρο πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με πέναλτι, το οποίο παραχώρησε ο Ντέιβιντ Τζούνιορ Λόπες. Μάλιστα ο αμυντικός των Γκάλαξι αποβλήθηκε στην ίδια φάση. Στο 74ο λεπτό πέρασε σαν αλλαγή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά δεν απέτρεψε την έκτη ήττα της ομάδας του σε 11 παιχνίδια. Πλέον η Σίβας έχει 13 βαθμούς και τους πρώτους τρεις σε εντός έδρας αγώνες! Από την άλλη, οι Γκάλαξι έμειναν στους 11 πόντους σε ισάριθμα ματς.
Με γκολ του Άλαν Γκόρντον στις καθυστερήσεις, οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς έφεραν εντός έδρας 1-1 με τους Κολόμπους Κρου. Στον έξτρα χρόνου του πρώτου ημιχρόνου είχε ανοίξει το σκορ ο Τζάστιν Μίραμ για τους φιλοξενούμενους. Έτσι οι «σεισμοί» συμπλήρωσαν 24 βαθμούς σε δώδεκα ματς, ενώ οι Κρου έφτασαν στους δώδεκα σε δέκα, αντίστοιχα.
Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (19/05) αποτελέσματα:
Βανκούβερ Ουάιτκαπς-Σιάτλ Σάουντερς 2-2
Ντι Σι Γιουνάιτεντ-Τορόντο 3-1
Μόντρεαλ Ίμπακτ-Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς 1-2
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον-Χιούστον Ντάιναμο 2-2
Ντάλας-Φιλαδέλφεια Γιούνιον 1-1
Κολοράντο Ράπιντς-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 2-2
Σίβας ΗΠΑ-Λος Άντζελες Γκάλαξι 1-0
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς-Κολόμπους Κρου 1-1








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: