Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Δεν τους θέλει ο Μουρίνιο!

Δεν τους θέλει ο Μουρίνιο
Τις ομάδες που θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν καλούνται να ψάξουν ο Φερνάντο Γκάγκο, ο Πέδρο Λεόν, ο Σέρχιο Κανάλες και ο Νταβίντ Ματέος, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν διαθέτει τα προσόντα που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όλα δείχνουν ότι ο Γκάγκο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρώμη. Φέτος ο Αργεντινός χαφ έπαιξε σε 32 αγώνες με την Ρόμα και αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η «βασίλισσα» θα καρπωθεί το ποσό των 7 εκατ. ευρώ.

Στη Χετάφε, επίσης, θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Πέδρο Λεόν, αφού δεν θέλει να βλέπει… ζωγραφιστό τον 49χρονο προπονητή. Ωστόσο, η «Χέτα» θα χρειαστεί να δώσει 6 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Ισπανό χαφ, ο οποίος – λόγω τραυματισμών – έπαιξε σε 13 αγώνες και είχε 2 γκολ.

Παρά τη ρήξη χιαστού που υπέστη πριν από περίπου έναν μήνα ο Σέρχιο Κανάλες αναμένεται να μείνει για δεύτερη χρονιά στη Βαλένθια. Ωστόσο, οι «νυχτερίδες» καλούνται να αποφασίσουν αν θα δώσουν 12 εκατ. ευρώ και να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς. Φέτος έπαιξε σε 14 ματς και πέτυχε 1 γκολ.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Νταβίντ Ματέος, ο οποίος είχε παίξει στην ΑΕΚ και στη Σαραγόσα (συνολικά 21 συμμετοχές στο ελληνικό και το ισπανικό πρωτάθλημα) χαίρει της εκτίμησης του Μανόλο Χιμένεθ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: