Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πρόταση της Παρί για Κακά!

Πρόταση της Παρί για Κακά
Διατεθειμένη να προσφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για να αποκτήσει τον Κακά είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι, μάλιστα, σκοπεύουν να καταβάλλουν ολόκληρο το ποσό σε μια δόση, κάτι που αναμένεται να δελεάσει τους πρωταθλητές Ισπανίας να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο.

Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι μπορεί να δίνει τη «μάχη» της για την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά έχει ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα περίοδο. Η διοίκηση του συλλόγου επιθυμεί να ενισχυθεί με πρωτοκλάσατους παίκτες και η περίπτωση του διεθνούς μεσοεπιθετικού της Ρεάλ φαντάζει ιδανική.

Ο 30χρονος παίκτης δεν έχει ικανοποιήσει συνολικά με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση των Μαδριλένων, θα συζητούσε το ενδεχόμενο παραχώρησης του ώστε να απαλλαχθούν και από το ακριβό του συμβόλαιο. Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2009 από τη Μίλαν κόστισε 64 εκατομμύρια ευρώ για εξαετές συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει αμοιβή 10,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι πολύ πιθανό να δώσει τη συγκατάθεση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και η πρόθεση της Παρί να καταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 25 εκατομμυρίων και μάλιστα σε μια δόση φέρνει πιο κοντά τον παίκτη στο Παρίσι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρικάρντο Κακά σε 39 εμφανίσεις με τους «μερένχες» σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή περίοδο πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: