Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Οπαδός του Μέσι ο Νεϊμάρ!

Οπαδός του Μέσι ο Νεϊμάρ
Την άποψη του ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο εξέφρασε ο Νεϊμάρ. Ο νεαρός Βραζιλιάνος παραδέχεται ότι είναι οπαδός του μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα, αναγνωρίζει την ποιότητα του και του «βγάζει το καπέλο», παρά το γεγονός ότι προέρχεται από την αιώνια αντίπαλο της «σελεσάο», την Αργεντινή.

Η Σάντος αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη στην Αργεντινή κόντρα στη Βελέζ για τα προημιτελικά του Copa Libertadores, όπου και έχασε με 1-0, και ο 20χρονος διεθνής έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή των «μπλαουγκράνα»:

«Είμαι οπαδός του Μέσι. Για μένα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, ακόμη και αν κατάγεται από την Αργεντινή. Δεν έχει σημασία από που είναι, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να του βγάλουμε το καπέλο».

Ακόμη ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε και στην ποδοσφαιρική κόντρα που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών:

«Η αντιπαλότητα υπάρχει, αλλά δεν έχει σημασία η καταγωγή κάποιου για να παραδεχθούμε ότι είναι ικανός και ο Μέσι είναι».

Έτσι ο ηγέτης των Καταλανών βρήκε ένα ακόμη υποστηρικτή στο πρόσωπο του Νεϊμάρ, λίγες μόλις ημέρες μετά τη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι είναι καλύτερος από τον Αργεντινό.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: