Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Με το... δεξί η Φιγκουιρένσε!

Ολοκληρώθηκαν τα τρία πρώτα παιχνίδια του φετινού βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, αλλά μονάχα η Φιγκουιρένσε πήρε «τρίποντο».
Μάλιστα απαιτήθηκε γκολ του Κάιο στις καθυστερήσεις, ώστε να διαμορφωθεί το 2-1 επί της νεοφώτιστης Ναούτικο, ενώ δεν υπήρχε σκορ ένα τέταρτο πριν από τη λήξη. Συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Μάρσιο Ροζάριο και η Ναούτικο έμεινε με δέκα παίκτες για το υπολειπόμενο διάστημα της αναμέτρησης. Μόλις τέσσερα λεπτά πριν από την κόκκινη, ο Αραούχο είχε ισοφαρίσει με πέναλτι, που κέρδισε ο Ρονάλντο Άλβες, ενώ ο Φερνάντες, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στο 56ο λεπτό, είχε ανοίξει το σκορ στο 76ο λεπτό για τη Φιγκουιρένσε.
Στο 1-1 έμεινε η Φλαμένγκο του Ροναλντίνιο κόντρα στην Σπορτ Ρεσίφε στον δικό της παρθενικό αγώνα. Ο Βάγκνερ Λοβ ισοφάρισε με εκπληκτικό γκολ στο 74ο λεπτό το τέρμα του Μαρκίνιος, το οποίο σημειώθηκε στο 57ο.




Τέλος, η Παλμέιρας παραχώρησε 1-1 στην Πορτογκέζα. Άλλωστε ο Ροντριγκουίνιο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κεφαλιά στο 85ο λεπτό και «πάγωσε» το « Pacaembu». Ο Λουάν είχε ανοίξει το σκορ στο 37ο λεπτό του ντέρμπι του Σάο Πάολο.



Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (19/05) αποτελέσματα:
Παλμέιρας-Πορτουγκέζα 1-1
Σπορτ Ρεσίφε-Φλαμένγκο 1-1
Φιγκουιρένσε-Ναούτικο 2-1







πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: