Κυριακή 20 Μαΐου 2012

«Τράμπα» Ρομπίνιο - Γκάνσο!

«Τράμπα» Ρομπίνιο - Γκάνσο
Ο Γκάνσο είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Μίλαν εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Οι «ροσονέρι» έχουν βάλει στο μάτι τον μεσοεπιθετικό της Σάντος και για να καταφέρουν να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν ως αντάλλαγμα τον Ρομπίνιο -συν κάποια χρήματα.

Πολλές ιταλικές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βραζιλιάνου, καθώς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του καφέ. Η Σάντος φέρεται να κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή της 20 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, η επιθυμία της να εντάξει στο δυναμικό της τον Ρομπίνιο, δίνει ένα προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις με την Μίλαν. Από την πλευρά τους, οι Μιλανέζοι, δεν φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν όλο το πόσο και σκέφτονται να παραχωρήσουν τον Ρομπίνιο, μαζί με κάποιο οικονομικό αντίτιμο.

Ο μάνατζερ του Γκάνσο, Τιάγκο Φέρο, του οποίου η εταιρία κατέχει το 55% του παίκτη, βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Ρομπίνιο αναδείχθηκε από την Σάντος και, σίγουρα, αν επιστρέψει στη Βραζιλία, θα είναι «εθνικός ήρωας». Αν φυσικά είναι διατεθειμένος να επαναπατριστεί στα 28 του χρόνια…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: