Κυριακή 20 Μαΐου 2012

«Δεν πρόκειται να μπει ο Ντέμης»!

Ο Μάκης Κασνακίδης ...αποκάλυψε σε οπαδούς της ΑΕΚ ότι δεν πρόκειται να μπεί ο Ντέμης Νικολαϊδης στην ΠΑΕ, τους επέπληξε γιατί δεν είναι Supporters και χαρακτήρισε το γήπεδο τελειωμένη υπόθεση!
«Δεν πρόκειται να μπει ο Ντέμης»!
Το πρωί της Παρασκευής, ο Μάκης Κασνακίδης, στο πλαίσιο του διαλείμματος από την εργασία του και της προσπάθειας για τη σωτηρία της ΑΕΚ, βρέθηκε στη Φιλοθέη για έναν καφέ. Ο ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών της ΠΑΕ (ο άλλος είναι ο Νίκος Νοτιάς σε περίπτωση που κάποιος το έχει ξεχάσει), έγινε αντιληπτός από οπαδούς της «Ένωσης» οι οποίοι είναι θαμώνες της καφετέριας, οι οποίοι τον πλησίασαν για να του πιάσουν την κουβέντα.
Πανευτυχής ο φυσικός ηγέτης των Supporters που τον αναγνώρισαν σε δημόσιο χώρο, αποφάσισε να τους αποκαλύψει ορισμένα πράγματα γύρω από την ΑΕΚ. Όταν οι οπαδοί της «Ένωσης» τον ρώτησαν για το μπάσιμο του Ντέμη Νικολαϊδη στην ΠΑΕ και ο Μάκης ήταν απόλυτος: «Παιδιά δεν πρόκειται να μπει ο Νικολαϊδης. Δεν βρήκε τα λεφτά του ήθελε και δεν θα μπει. Σας το λέω εγώ».
Οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν το λάθος να ρωτήσουν τον ισχυρό άνδρα του λαϊκού κινήματος τι θα γίνει στην επόμενη μέρα, για να αντικρύσουν την οργή: «Είστε Supporters; Γιατί δεν είστε»; Προφανώς οι φίλοι της «Ένωσης» από τακτ δεν απάντησαν στον Μάκη «Γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε μεγαλομέτοχοι».
Ο Κασνακίδης σεβόμενος το τακτ και τους τρόπους τους αποκάλυψε και μία ακόμα είδηση, σαν ...μπόνους: «Το θέμα με το γήπεδο είναι τελειωμένο. Σας το λέω εγώ. Πέρασε ένα χαρτί που ήθελε ο Βούρος και πλέον το θέμα είναι το ποιος θα το αναλάβει».
Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατάλαβαν ότι η ομάδα τους παρά τα σημαντικά προβλήματα δεν υστερεί σε ηγέτες. Ακόμα και το γήπεδο είναι θέμα χρόνου. Θα σφαχτούν για λίγο καιρό μεταξύ τους κάποιες κατασκευαστικές για το ποιος θα το πρωτοαναλάβει και αυτό είναι όλο.
ΠΗΓΗ: AEKvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: