Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τόρες: «Αξίζει να μείνω;»

Τόρες: «Αξίζει να μείνω;»
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φερνάντο Τόρες δεν διστάζει να θέσει θέμα παραμονής του στην Τσέλσι.

Ο Ισπανός επιθετικός θα περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο ρόλος του στους «μπλε» την νέα σεζόν, για να δει «αν αξίζει να συνεχίσω εδώ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δεν έκρυψε την πικρία του όταν έμαθε ότι δεν θα ξεκινήσει κόντρα στην Μπάγερν.

«Ήταν μεγάλη απογοήτευση για μένα να παρακολουθώ τον τελικό από τον πάγκο. Ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση της καριέρας μου. Είχα την αίσθηση ότι θα ξεκινήσω, δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Έστω και προς το τέλος μπήκα για να βοηθήσω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Μια σεζόν με τρομερές διακυμάνσεις τόσο για την Τσέλσι, όσο και για τον ίδιο προσωπικά έφτασε στο τέλος. «Πολλές φορές ένιωσα σαν χαμένος, δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω. Ήταν μια περίεργη σεζόν. Νομίζω ότι δεν με μεταχειρίστηκαν με τον τρόπο που τουλάχιστον εγώ θα περίμενα, όταν συμφωνούσα να έρθω εδώ. Πάντως είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου και στους ιθύνοντες της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό μου. Και κυρίως των φιλάθλων. Αν δεν ήταν κι αυτοί ίσως και να είχα παρατήσει την προσπάθεια», εξομολογήθηκε για την περίοδο που έμεινε μακριά από το σκοράρισμα.

«Πρέπει όμως να δω το μέλλον μου. Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και θα γίνουν κι άλλες σύντομα. Περιμένω από την Τσέλσι να μου πει τι ακριβώς θα συμβεί (την νέα σεζόν), ποιος θα είναι ο ρόλος μου και τι περιμένει από εμένα η ομάδα. Τότε θα εξετάσω αν αξίζει να μείνω εδώ ή όχι», κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: