Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Συμφώνησαν για αναβολή!!

Σε αναβολή θα οδηγηθεί η αυριανή εκδίκαση των προσφυγών των Φατί και Ντίκο, έπειτα από σχετική συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ με τον δικηγόρο των παικτών.
Συμφώνησαν για αναβολή
Με τη σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου των Φατί και Ντίκο η αυριανή εκδίκαση των υποθέσεών τους θα οδηγηθεί σε αναβολή (πιθανότατα μίας εβδομάδας), χωρίς να καταβάλλει τη δεδομένη στιγμή κάποια χρήματα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Σε περίπτωση που η πρόταση Αθανασιάδη προχωρήσει μετά την αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και έρθουν τα χρήματα από τον Φερνάντο Πλα, οι δύο παίκτες έχουν συμφωνήσει για τα ποσά που πάρουν και είναι μόνο τα δεδουλευμένα και θα αποσύρουν τις προσφυγές τους.
Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Σανκαρέ, ο οποίος επισης αν πάρει τα δεδουλευμένα του θα αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει και με την οποία ζητά 1, 4εκ. ευρώ. Με τους δύο πρώτους έχει συμφωνηθεί και ο τρόπος με τον οποίο θα καταβληθούν οι 170.000 ευρώ του Φατί και οι 50.000 ευρώ του Ντίκο, ώστε να λήξουν ομαλά αυτές οι δύο υποθέσεις.
Βασική προϋπόθεση όμως είναι να «περάσει» η πρόταση Αθανασιάδη από την αυριανή γ.σ. της ΚΜΑ. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΡΗΣ θα πάει σε εκδικάσεις «φωτιά» μάλλον στις 28 Μαΐου.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: