Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΑΠΟΕΛ κατά Σάντος!!

Ο θυμός στον ΑΠΟΕΛ δεν έχει κοπάσει για την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να μην καλέσει τον Διονύση Χιώτη στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος για το Euro 2012. Ο 35χρονος τερματοφύλακας έχει απογοητευτεί από τον αποκλεισμό του και έχει εκδηλώσει τη δυσφορία του, ωστόσο ανάλογη είναι και η οργή των ανθρώπων της ομάδας...
ΑΠΟΕΛ κατά Σάντος!
"Είτε το θέλει ο κύριος Σάντος είτε όχι, τη δεδομένη στιγμή και εκ του αποτελέσματος ο Χιώτης είναι ο καλύτερος Ελληνας τερματοφύλακας. Θα ήταν ύψιστη τιμή για εμάς ένα δικό μας παιδί να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση με το εθνόσημο στο στήθος. Αλλωστε η δική μας ιστορία είναι συνυφασμένη με την γαλανόλευκη", δήλωσε αρχικά.
"Το τελεταίο που μας απασχολεί είναι τα λεφτά και η πριμοδότηση της UEFA... Δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα να χαρίσουμε με όλη μας την αγάπη στους Ελληνες αδερφούς τις 200.000 ευρώ που θα αναλογούσαν στην συμμετοχή του Διονύση. Οταν μιλάμε για Εθνική Ελλάδος, δεν υφίσταται το ευρώ. Στην ομάδα μου (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Ομιλος Ελλήνων Λευκωσίας) τα ιδανικά και τα πιστεύω δεν θα μπουν ποτέ στον μηχανισμό στήριξης", κατέληξε ο Πανίκος Χατζηλιασής.
Πηγή: balla.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: