Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Λάτσιο για «Ρίνο»;

Λάτσιο για «Ρίνο»;
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ιταλία, σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο 34χρονος Ιταλός το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Μίλαν και εξετάζει τις προοπτικές για το που θα κλείσει πιθανότατα την καριέρα του. Ένας από τους πιθανούς προορισμούς του, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο είναι και οι «λατσιάλι».

Μπορεί η χρονιά να μην ήταν η καλύτερη δυνατή για τον αμυντικό χαφ των «ροσονέρι», λόγω των τραυματισμών που είχε, όμως, το όνομά του παραμένει ισχυρό στο ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης και όχι μόνο.

Και για τους λάτρεις των συμπτώσεων, τα γενέθλια του Γκατούζο είναι στις 9 Ιανουαρίου, μία ημερομηνία, την οποία οι φίλαθλοι της Λάτσιο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, καθώς αποτελεί την ημέρα που ιδρύθηκε ο σύλλογος της Ρώμης. Στην Ιταλία άλλωστε τέτοιου είδους σενάρια δημιουργούν ωραίες ιστορίες και ως μία τέτοια χαρακτηρίζουν τα ιταλικά μέσα την πιθανότητα μετακίνησης του παίκτη στην πρωτεύουσα.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι «λατσιάλι» που ενδιαφέρονται για τον Γκατούζο, καθώς και οι Ρέιντζερς θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Ιταλό ποδοσφαιριστή.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: