Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Υποστηρίζει Νάπολι ο Καναβάρο!

Υποστηρίζει Νάπολι ο Καναβάρο
Μπορεί ο Φάμπιο Καναβάρο να έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, οι οποίες στον αποψινό τελικό διεκδικούν το Κύπελλο Ιταλίας (Γιουβέντους- Νάπολι , 22:00), ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως θα υποστηρίζει την Νάπολι, αφού δεν μπορεί να απαρνηθεί τις... ρίζες του και τον αδερφό του, Πάολο.

«Έχω όμορφες μνήμες από τη Γιουβέντους, έχω κερδίσει δύο πρωταθλήματα. Τα παραδέχομαι αυτά, αλλά δεν μπορώ να μην υπερασπιστώ τον αδερφό μου. Ο Πάολο δεν χρειάζεται συμβουλές, είναι αρχηγός της Νάπολι και έχει αποδείξει πολλές φορές την αξία του, ακόμη μπορεί να μεταδώσει την ηρεμία στους συμπαίκτες του.

Η Νάπολι θα πρέπει περιορίσει τους τρεις μέσους της Γιουβέντους, κυρίως όμως τον Πίρλο. Ακόμη, περιμένω ένα καλό παιχνίδι από τον Χάμσικ, καθώς είναι πολύ καλός και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα
», ήταν τα λόγια του 38χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Η Γιουβέντους άξιζε το πρωτάθλημα. Ήμουν στον σύλλογο δύο διαφορετικές περιόδους, πριν και μετά το 2006 και γνωρίζω τη σημασία της νίκης. Ο Κόντε είναι πολύ καλός και η σεζόν του ήταν εκπληκτική. Ένας δεύτερος τίτλος θα την έκανε αξέχαστη».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: