Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Έτσι ήθελε ο Φαν Βόλσβινγκελ και 3-2 η Σπόρτινγκ!!

Τη νίκη με 3-2 πήρε η Σπόρτινγκ σε βάρος της Μπράγκα στο τελευταίο παιχνίδι του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος, χάρη σε τρία γκολ του Ρίκι Φαν Βόλσβινγκελ.
Ο 23χρονος Ολλανδός επιθετικός πρωταγωνίστησε σε ένα παιχνίδι γεμάτο φάσεις, για αμφότερες τις ομάδες. Άλλωστε δεν υπήρχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο και οι ποδοσφαιριστές είχαν ελευθερία κινήσεων.
Στο 34ο λεπτό ο Φαν Βόλσβινγκελ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 61ο διαμόρφωσε το 2-1 και στο 84ο το 3-1. Στο μεσοδιάστημα, στο 54ο λεπτό, ο Έλντερ Μπαρμπόσα είχε ισοφαρίσει σε 1-1.
Εν τέλει, στο 88ο λεπτό, ο Λίμα μείωσε σε 3-2 με πέναλτι. Έτσι συμπλήρωσε είκοσι γκολ και μοιράστηκε την πρώτη θέση στην κατάταξη των σκόρερ με τον Όσκαρ Καρντόζο της Μπενφίκα.
Σπόρτινγκ: Πατρίτσιο (90' Τιάγκο), Περέιρα, Ινσούα, Καρίσο, Σαντάο, Σχάαρς, Φερνάντεζ, Ελίας, Σουάρες (71' Καπέλ), Φαν Βόλσβινγκελ, Καρίγιο (79΄ Καρίγιο).
Μπράγκα: Κιμ, Κοέλιο, Ετσιεζιλέ, Λόπες, Αλμέιδα, Ούγκο Βιάνα, Κουστόδιο (79' Ούκρα), Αμορίμ (68' Νούνο Γκόμες), Ιμόρου (55' Έλντερ), Μοσόρο, Λίμα.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: