Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Αρχίζει το… ψάξιμο!!

Αρχίζει το… ψάξιμο!
Η χρονιά τελείωσε ιδανικά για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες τερμάτισαν στην έκτη θέση της Σούπερ Λίγκας και πλέον, κοιτούν την επόμενη μέρα. Οικονομικά προβλήματα δεν υπάρχουν, άγχος για… αδειδοτήσεις δεν υπάρχει και άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αυτός, τέθηκε επί τάπητος από την στιγμή που ο Σάκης Τσιώλης υπέγραψε το νέο του μονοετές συμβόλαιο. Τα θέματα έχουν μπει σε μια βάση και μετά τις πρώτες αποχωρήσεις γίνονται πιο σαφείς οι στόχοι του Αστέρα στο μεταγραφικό παζάρι.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι μια από αυτές που «καίει» τους Αρκάδες καθώς ο Χακόμπο αποτελεί παρελθόν και έτσι θα υπάρξει παίκτης για να πλαισιώσει τους Μπαντή, Στεφανάκο και Γεωργακόπουλο. Μάλιστα υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποχωρίσει ένας εκ των δύο τελευταίων με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα κινητικότητα θα υπάρξει και για την επίθεση καθώς ο σύλλογος έχει μένει με Περόνε και Μπακασέτα μόνο. Κάποια ονόματα έχουν ήδη γραφτεί καθώς οι Πόι, Παπουλής, Κούτσι, Σουάνης, είναι παίκτες που ενδεχομένως να απασχολήσουν τον Αστέρα και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: