Κυριακή 13 Μαΐου 2012

«Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα το παιδί μου»

«Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα το παιδί μου»
Αποκαλυπτικός ήταν ο Αντόνιο Κασάνο αναφορικά με τα όσα βίωσε τον περασμένο Οκτώβρη, όταν και είχε ιδιαίτερα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο επιθετικός της Μίλαν αναφέρθηκε στην περίοδο που άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα και στο γεγονός ότι φοβήθηκε πως δεν θα ξαναέβλεπε τον γιο του.

«Αισθανόμουν καλά κατά την διάρκεια της πτήσης της επιστροφής μας στο Μιλάνο. Όταν όμως φτάσαμε και μπήκαμε στο λεωφορείο άρχισε το κεφάλι μου να γυρίζει και δεν μπορούσα να δω καλά από το αριστερό μου μάτι», δήλωσε ο Κασάνο.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι διαφωνούσε επί μισή ώρα με τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος τον πίεζε να πάει στο νοσοκομείο και εκείνος δεν ήθελε, πιστεύοντας ότι δεν έχει τίποτα σοβαρό.

«Όταν αποφασίσαμε να πάω στο νοσοκομείο δεν μπορούσα να μιλήσω. Σκεφτόμουν τι ήθελα να πω, αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν από το στόμα μου. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα τον γιο μου και ότι δεν μπορούσα ποτέ ξανά να τον δω», συμπλήρωσε.

Όλα αυτά όμως αποτελούν πλέον παρελθόν για τον παίκτη της Μίλαν, ο οποίος θέλησε να συγχαρεί και την Γιουβέντους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τον τίτλο αν δεν αντιμετώπιζε τόσους τραυματισμούς κατά την διάρκεια της σεζόν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: