Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Παρέμεινε πρώτη η Ρέαλ Σολτ Λέικ!!

Την όγδοη της νίκη σε 13 παιχνίδια πήρε η Ρέαλ Σολτ Λέικ με το 1-0 σε βάρος των Σιάτλ Σάουντερς στο «CenturyLink Field».
Ο Φαμπιάν Εσπιντόλα σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 51ο λεπτό με κοντινό σουτ. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αν και οι Σάουντερς είχαν ευκαιρίες για ισοφάριση, αλλά τελικά επέτρεψαν στους εκπρόσωπους του Σολτ Λέικ να συμπληρώσουν 26 βαθμούς.
Με γκολ του Μπραντ Ντέιβις στο 67ο λεπτό, οι Χιούστον Ντάιναμο επικράτησαν με 1-0 της Ντι Σι Γιουνάιτεντ ενώπιον 22,039 θεατών, που παρακολουθούσαν τον παρθενικό φετινό εντός έδρας αγώνα των Τεξανών. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Ντάιναμο σε πέντε παιχνίδια.
Αήττητοι σε εντός έδρας παιχνίδια έμειναν οι νεοφώτιστοι Μόντρεαλ Ίμπακτ ύστερα από το 1-1 με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Μόλις στο ένατο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Ντέιβι Αρνόντ, αλλά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ισοφάρισε σε 1-1 με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ στο 62ο λεπτό.




Δύο γκολ πέτυχε ο 25χρονος Αμερικανός μέσος, Λι Νίγκεν, στο ευρύ 4-1 των Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον σε βάρος των Βανκούβερ Ουάιτκαπς, οι οποίοι τον είχαν «κόψει» από το ρόστερ τους. Πάντως ο Έρικ Χασλί άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό, πριν οι γηπεδούχοι σημειώσουν την ανατροπή. Οι Σιρ Σέιν και Σάλρι Τζόζεφ πέτυχαν τα άλλα γκολ της «επανάστασης».





Στο 81ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-1 ο Ντόμινικ Οντούρο και ολοκλήρωσε την ανατροπή υπέρ των Σικάγο Φάιρ. Άλλωστε η Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με τον Μπόμπι Κόνβεϊ και ο Σεμπάστιαν Γκραζόνι ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι στο 61ο λεπτό. Ένα λεπτό ύστερα από την εσχάτη των ποινών αποβλήθηκε ο Ρότζερ Εσπινόζα και η Σπόρτινγκ συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες.
Με κεφαλιά του Σεμπάστιαν Μιράντα στο 72ο λεπτό ολοκλήρωσαν αντίστοιχη ανατροπή οι Κολόμπους Κρου και κέρδισαν με 2-1 το Ντάλας. Στο 67ο λεπτό είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Τζάστιαν Τέραμ, ενώ στο 63ο λεπτό οι Τεξανοί έμειναν με δέκα παίκτες, επειδή ο Ζακ Λόιντ τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Φάμπιαν Καστίγιο είχε ανοίξει στο σκορ στο 22ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους με το πρώτο του φετινό τέρμα.




Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (12/05) αποτελέσματα:
Μόντρεαλ Ίμπακτ-Λος Άντζελες Γκάλαξι 1-1
Χιούστον Ντάιναμο-Ντι Σι Γιουνάιτεντ 1-0
Κολόμπους Κρου-Ντάλας 2-1
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον-Βανκούβερ Ουάιτκαπς 4-1
Σικάγο Φάιρ-Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 2-1
Σιάτλ Σάουντερς-Ρέαλ Σολτ Λέικ 0-1








πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: