Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Επεισόδια και στο «Σινάν Ερντέμ»!!

Επεισόδια και στο «Σινάν Ερντέμ»! (Photo: Action Images)(Photo: Action Images)(Photo: Action Images)(Photo: Action Images)(Photo: Action Images)
Δυστυχώς τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, στην Κωνσταντινούπολη, δεν σταμάτησαν στο Σάββατο (12/5)!

Οι οπαδοί των «πρασίνων» περίμεναν τα πούλμαν των «ερυθρολεύκων», έξω από το «Σινάν Ερντέμ» που θα διεξαχθεί ο μικρός (18:00) και ο μεγάλος τελικός (21:00) του Final 4 της Ευρωλίγκας, όπου τους… υποδέχθηκαν με πέτρες και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας τραυματισμός -ευτυχώς όχι πολύ σοβαρός- και να σημειωθούν πολλές υλικές ζημιές.

Η τουρκική αστυνομία -για άλλη μία φορά- «πιάστηκε στον ύπνο», με αποτέλεσμα να σημειωθούν ξανά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο «αιωνίων».

Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες, οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις «πράσινων» οπαδών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, γύρω στις 17:00, όταν τα πούλμαν που μετέφεραν τους φίλους του Ολυμπιακού, πήγαν στο πάρκινγκ του «Σινάν Ερντέμ», όπου εκεί ήταν ήδη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Αμέσως, όταν οι «πράσινοι» οπαδοί αντιλήφθηκαν την άφιξη των Πειραιωτών κινήθηκαν προς το μέρος τους με πέτρες και πυροσβεστήρες προκαλώντας υλικές ζημιές στα οχήματα αλλά και έναν τραυματισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μερικοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού βγήκαν από τα πούλμαν και σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα, για μερικά λεπτά, μέχρι να επέμβει η αστυνομία.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: