Κυριακή 13 Μαΐου 2012

«Μην εκπλαγείτε με τον Γκουαρντιόλα»

«Μην εκπλαγείτε με τον Γκουαρντιόλα»
Δε θα του προκαλέσει έκπληξη αν παρά τα όσα λέει ο Πεπ Γκουαρντιόλα περί αποχής του για έναν χρόνο, τελικά καταλήξει στον πάγκο της Τσέλσι. Αυτό υποστήριξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος εκτός αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενο κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, τον οποίο θαυμάζω. Αν και ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, μην εκπλαγείτε αν πολύ γρήγορα υπογράψει με την Τσέλσι, εφόσον το ποσό που θα του προσφέρει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα είναι τεράστιο» ήταν τα λόγια του Αργεντινού «θρύλου».

Ο προπονητής της Αλ Γουάσλ δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στον Ρομπέρτο Μαντσίνι και στον Γιάγια Τουρέ, ενώ τόνισε και την σημασία της επιστροφής του Κάρλος Τέβες:

«Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα είναι ένας από τους λίγους προπονητές που θα έχει πανηγυρίσει έναν τίτλο τόσο στην Ιταλία όσο και στην Αγγλία, αν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το πρωτάθλημα. Λίγο καιρό πριν αυτό το θέμα δε θα ήταν καν υπό συζήτηση, τότε που η Σίτι είχε μείνει πίσω οχτώ βαθμούς από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Ο Γιάγια Τουρέ υπήρξε αληθινός αρχηγός σε αυτή την ομάδα και πιστεύω πως του αξίζει να κερδίσει τον πρώτο του αγγλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η επαναφορά του φίλου μου, Κάρλος Τέβες, ήταν αυτή που έχει αναζωογονήσει την ομάδα. Χρειάστηκε ταπεινότητα από αυτούς τους δύο “μεγάλους” χαρακτήρες προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: