Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Κωστένογλου: «Ψηλά το κεφάλι, έχουμε ματς»!

Κωστένογλου: «Ψηλά το κεφάλι, έχουμε ματς»!
Καθόλου χρόνος για… στενοχώρια δεν υπάρχει στην ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν δικαιούταν τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (1-0) αλλά μπορούσε να πάρει την ισοπαλία.

Αφού την απέδωσε, λοιπόν στην απουσία επιλογών (και τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε) τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι ενόψει του κρίσιμου ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου

Για το παιχνίδι: «Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή. Δεν θα έλεγα ότι δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, έστω κι αν η αγωνιστική μας παρουσία δεν ήταν σύμφωνη με τις δυνατότητές μας. Είναι εύλογο ότι υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και δεν έχουμε επιλογές, δεν μπορούμε να ξεκουράσουμε παίκτες.

Σήμερα πάλι κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, του Λυμπερόπουλου και του Κλωναρίδη, κάτι που περιόρισε τις επιλογές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Ατρόμητος ήταν κάπως καλύτερος, πιστεύω ότι ήταν καθοριστική η φάση του Λεονάρντο. Ψηλά το κεφάλι, έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη. Θεωρώ ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει ξεκαθαρίσει ποια θέση θα πάρει η κάθε ομάδα»
.

Για την κούραση και τις αντιξοότητες: «Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών και τη διάθεσή τους. Στο ματς υπήρχαν και δύο φάσεις που θα μπορούσε ο διαιτητής να δείξει πέναλτι: Μία του Κλωναρίδη και ίσως η φάση του Μήτρογλου. Προχωράμε, προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με την έλλειψη επιλογών. Σήμερα ο Γκούντγιονσεν έπαιξε αναγκαστικά 90 λεπτά, αν και δεν ήταν έτοιμος. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη φιλοξενία του».

Για την αλλαγή του Βάργκας: «Είχε πρόβλημα από πριν και μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε, τον ρώτησα αν μπορεί να συνεχίσει και μετά έκρινα πως από τη στιγμή που θα έβγαινε έπρεπε να βάλω επιθετικό».

Για το αν αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές: «Ναι! Οι δύο φάνηκαν, η άλλη (σ.σ. Βάργκας) δεν φάνηκε στο ευρύ κοινό. Ο Λυμπερόπουλος πιστεύω πως θα παίξει την Τετάρτη. Για τον Κλωναρίδη θα δούμε, γιατί έχει ένα χτύπημα στο πλευρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: