Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Δεν σταματά πουθενά…!!

Δεν σταματά πουθενά…
Η Εθνική Ελλάδας πόλο των γυναικών μπορεί να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο επικράτησε και της Βρετανίας με σκορ 10-6 στο πέμπτο παιχνίδι των προκριματικών του World League, δίνοντας ακόμα μια εικανοποίηση στους Έλληνες φιλάθλους, που βρίσκονταν στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Τι και αν έχει προκριθεί ήδη στη τελική φάση του τουρνουά, με την πρωινή νίκη της επί της Ολλανδίας (10-5), η ανανεωμένη Εθνική του Γιώργου Μορφέση, πάτησε… γκάζι στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο και έκανε το 5 στα 5. Την Κυριακή (13/5) θα κριθεί και η πρωτιά γοήτρου στον όμιλο απέναντι στη Ρωσία.

Οι Ελληνίδες πολίστριες ήταν «χλωμές» στα δύο πρώτα οκτάλεπτα και σημειώνοντας μόλις δύο τέρματα με την Αβραμίδου, στα μισά του αγώνα βρισκόταν πίσω με 3-2, έχοντας σαφές επιθετικό πρόβλημα.

Με την αρχηγό, Αλεξάνδρα Ασημάκη, να δίνει το σύνθημα και τις υπόλοιπες να ακολουθούν, η Εθνική έφτασε στην άνετη, τελικά, επικράτηση, χωρίς να δεχτεί καν γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο, με επιμέρους σκορ 3-0.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 5-3, 3-0

Ελλάδα (Μορφέσης Γιώργος): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Κότσια, Ψούνη 1, Χαραλαμπίδου Στ. 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Ελ., Μπίσμπα, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Μαργ., Μπενέκου Άλκ., Διαμαντοπούλου Χρ.

Βρετανία (Φέκετε Σιλβέστρε): Μόρρις, Γουίλκοξ 1, Μακ Καν, Σνελ 1, Ντραμπλ, Λέητον, Γκίμπσον Λ., Γκίμπσον Μπρ., Ράτλιτζ, Γουίνστανλι 3, Κλέητον 1, Κίρσοου, Νίκολς

Βαθμολογία Ομίλου

1. Ελλάδα 15
2. Ρωσία 12
3. Ολλανδία 3
4. Βρετανία 0

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: