Κυριακή 13 Μαΐου 2012

«Καλύτερος όλων ο Ατρόμητος»

Αυτή την άποψη εξέφρασε ο τεχνικός των Περιστεριωτών μετά τη νίκη (1-0) επί της ΑΕΚ στα playoffs, εξέφρασε παράπονα για την ώρα του αγώνα και απάντησε σε Δημητριάδη.
«Καλύτερος όλων ο Ατρόμητος»
«Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς και ένα δίκαιο αποτέλεσμα αφού στα τελευταία ματς δεν είχαμε μαζί μας την τύχη. Είχαμε την πίεση σε αυτόν τον αγώνα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης και συνέχισε: «Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που παίζει τόσο νωρίς και κάτω από τέτοια ζέστη. Μπορεί να μην είμαστε εμπορική ομάδα, όμως αυτές οι συνθήκες μας δημιουργούν κούραση».
Οσον αφορά το πόσο καλή είναι η ομάδα του σε σχέση με τους υπόλοιπους, τοποθετήθηκε ως εξής: «Για 'μένα με το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ατρόμητος είναι η καλύτερη ομάδα στα playoffs και εμένα αυτό μου αρκεί. Το ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για την πρώτη θέση».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν με την μέχρι τώρα πορεία του Ατρόμητου έχει σκεφτεί να αναθεωρήσει τους στόχους της ομάδα του, απάντησε: «Θέλω να βάζω τους παίκτες μου στη λογική να έχουν υψηλές φιλοδοξίες και στόχους. Θέλω να είμαι ρεαλιστής, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για το Champions League, αλλά βλέπουμε το παιχνίδι των άλλων ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Οι άλλες ομάδες έχουν να ζηλέψουν από τον Ατρόμητο».
Ο Ελληνας τεχνικός ρωτήθηκε και για το επεισόδιο που είχε στην προηγούμενη αγωνιστική των playoffs με τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη,για το ποιος λέει αλήθεια και τόνισε: «Εγώ δεν λέω ψέματα, ήταν μπροστά 30 άτομα. Ο κος. Δημητριάδης έκανε λάθος. Ούτε εγώ είμαι άγιος αλλά τέτοιες συμπεριφορές χαρακτηρίζουν τραμπούκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: