Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Κοκορομαχίες…!!

Κοκορομαχίες…
Τα ήσυχα νερά της Φόρμουλα 1- δεδομένου ότι ο Χάμιλτον τη φετινή σεζόν είναι ήρεμος- ήρθαν να ταράξουν οι Σουμάχερ, Σένα. Οι δύο πιλότοι στον 13ο γύρο είχαν επαφή με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν και οι δύο.

Μετά την έξοδο «άναψαν» τα αίματα, με τον Σουμάχερ να χαρακτηρίζει τον Σένα «ηλίθιο». Ωστόσο και στις δηλώσεις τους αργότερα, δεν είχαν ηρεμήσει, αφού ο ένας κατηγόρησε τον άλλον.

«Μπορείτε να δείτε το βίντεο ένα λεπτό είναι και τότε θα δείτε πως κινείται δεξιά για να υπερασπιστεί τη θέση του από την εσωτερική, αλλά στα φρένα κινείται αριστερά, ακριβώς μπροστά μου. Τότε προσπάθησα να τον αποφύγω από την εσωτερική ξανά, αλλά τότε ήταν αργά. Είμαι πολύ ενοχλημένος από αυτό.

Ελπίζω πως οι αγωνοδίκες θα καταλάβουν τι συνέβη και θα το ξεκαθαρίσουν
», ήταν τα λόγια του επτά φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή. Ωστόσο, ο έτερος πιλότος… κόκορας… Μπρούνο Σένα δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη.

«Σίγουρα θα έλεγε πως το φταίξιμο δεν ήταν δικό του, αλλά στο τέλος είχε φρέσκα πιο ελαστικά από μένα. Όταν πήγα για τα φρένα, πιθανότατα να ήθελε να με περάσει και με χτύπησε, εγώ τι θα μπορούσα να κάνω;», ανέφερε ο Βραζιλιάνος πιλότος.

Δείτε το σχετικό ατύχημα:




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: