Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Λόκερεν για Λεονάρντο!!

Η ομάδα του Βελγίου, Λόκερεν είναι ο τρίτος σύλλογος από τη χώρα που δείχνει ενδιαφέρον για τον Λεονάρντο μετά τις Κλαμπ Μπριζ και Άντερλεχτ.
Από τους ηγέτες της φετινής ΑΕΚ είναι ο Λεονάρντο, ο οποίος έχει κάνει αρκετές καλές εμφανίσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να φέρουν ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της Ένωσης το επόμενο καλοκαίρι, καθώς βρίσκεται σε καλή ηλικία.
Για την απόκτησή του μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Κλαμπ Μπριζ και Άντερλεχτ, με τους πρώτους να στέλνουν αρκετές φορές κατάσκοπο για να τον παρακολουθήσει από κοντά. Από την πλευρά της, η Άντερλεχτ τον έχει αντιμετωπίσει δύο φορές για το Europa League και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητές του.
Σύμφωνα με τη «Real News» ακόμα μία ομάδα του Βελγίου έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λεονάρντο. Ο λόγος για τη Λόκερεν, η οποία έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 25χρονο μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πλευρά του βέλγικου συλλόγου έχει προσεγγίσει τον Άρναρ Γκρέταρσον για να μάθει τις απαιτήσεις της ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει καλές σχέσεις με τη Λόκερεν, καθώς εκεί είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: