Κυριακή 13 Μαΐου 2012

"Ο Άρης Θεσ/νίκης έπρεπε να λέγεται Ολυμπιακός Θεσ/νίκης!"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσος Μπατζιάκας, μίλησε στη ΝΕΤ 105,8 σχετικά με την παρουσία Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στο Δ.Σ της ΕΠΟ, που έγινε την Παρασκευή 11/5. Ο κ. Μπατζιάκας, λοιπόν, πήγε μαζί με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στο Δ.Σ της ΕΠΟ, για να ζητήσουν να ξαναμπούν στη Σούπερ Λίγκα.
"Ο Άρης Θεσ/νίκης έπρεπε να λέγεται Ολυμπιακός Θεσ/νίκης!"
"Ζητήσαμε να γίνουν 18 οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας και ο Πιλάβιος ψάχνει να βρει νομικό πλαίσιο, αλλά δεν περιμένω να γίνουν μεγάλα πράγματα.
Οι διεφθαρμένοι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου παίζουν τώρα σε άλλες ομάδες. Ο Άρης Θεσσαλονίκης έπρεπε να λέγεται Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης.
Για το θέμα μας έστειλε χαρτί η UEFA, το οποίο είχε αποκρυφθεί για ενάμιση μήνα και στη συνέχεια δόθηκε στα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ χωρίς να έχει μεταφραστεί.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει προσφύγει τόσο στη FIFA όσο και στην UEFA, επειδή η ΕΠΟ στην περίπτωσή μας δεν εφάρμοσε το αυτοδιοίκητο και δέχτηκε την απόφαση μιας κρατικής επιτροπής. Στην UEFA γνωρίζουν το θέμα και θα επιληφθούν".
Σε ερώτηση για το τι θα γίνει αν η ΕΠΟ δώσει αρνητική απάντηση ή δεν ασχοληθεί με το θέμα, ο κ. Μπατζιάκας είπε ότι μπορεί να γίνουν μηνύσεις σε όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΟ."
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: