Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Άξιοι νταμπλούχοι!!

Άξιοι νταμπλούχοι
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σεμπάστιαν Κελ μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (5-2). Ο μέσος των Βεστφαλών εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του άξιζε απόλυτα το τρόπαιο, μετά από αυτό του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός οι Βαυαροί είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο τους δημιούργησε πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια του τελικού.

«Πιστεύω ότι αποδείξαμε πως είμαστε άξιοι πρωταθλητές και κυπελλούχοι αυτή τη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό γιατί ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και σε εγρήγορση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κελ.

Αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου με την Μπάγερν ο 32χρονος Γερμανός, τόνισε ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει τελικά να πάρει το τρόπαιο.

«Η Μπάγερν είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Μας βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι κάναμε το 2-1 σχεδόν αμέσως και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο σκοράραμε και ένα τρίτο κρίσιμο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση και καταφέραμε τελικά να κατακτήσουμε το Κύπελλο», συμπλήρωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: