Κυριακή 13 Μαΐου 2012

«Ευρωπαία» παρά την «πεντάρα»!!

«Ευρωπαία» παρά την «πεντάρα»!
«Γλυκιά» εκτός έδρας ήττα από την Σέλτικ στη Γλασκώβη γνώρισε η Χάρτς με 5-0 στην 38η και τελευταία αγωνιστική της σκοτσέζικης Premier. Οι «καρδούλες» μπορεί να γνώρισαν τη συντριβή, ωστόσο πήραν το τελευταίο «εισιτήριο» για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Oι «καθολικοί» ήταν αυτοί που άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 5’ με τον Χούπερ. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα (8’), μετά από ασίστ του Γιώργου Σαμαρά, έκανε το 2-0. Ο Άγγλος επιθετικός ήταν σε σπουδαία μέρα και συνέχισε να «πυροβολεί», με αποτέλεσμα να βρει δίχτυα άλλες τρεις φορές και συγκεκριμένα στο 39’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 66’και στο 87’, με τον Γιώργο Σαμαρά να δίνει την ασίστ στο τελευταίο γκολ.

Παράλληλα, στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Ρέιντζερς νίκησε στην έδρα της Σεντ Τζόνστον με 4-0 με απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Σόνε Αλούκο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Ο ΜακΚάλοχ άνοιξε το σκορ στο 23’. Από εκεί και πέρα, τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε ο Νιγηριανός, όπου με δικά του τέρματα στο 56’, 62’ και 73’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Νταντί Γιουνάιτεντ νίκησε εκτός έδρας την Μάδεργουελ με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ράσελ στο 8’ να κάνει το 0-1, ενώ στο 82’ ο Ντέιλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Σάββατο 12/5

Αμπερντίν-Σεντ Μίρεν 0-0
Ινβερνές-Χιμπέρνιαν 2-0
Ντανφέρμλιν-Κιλμάρνοκ 1-2

Κυριακή 13/05

Μάδεργουελ-Νταντί Γιουν. 0-2
Σέλτικ-Χαρτς 5-0
Σεντ Τζόνστον-Ρέιντζερς 0-4


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: