Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Οι χαρούμενοι, οι απογοητευμένοι και οι… αδικημένοι!

Οι χαρούμενοι, οι απογοητευμένοι και οι… αδικημένοι
Από όλα είχε ο μπαξές στον πέμπτο γύρο της σεζόν της Φόρμουλα 1, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην πίστα της Βαρκελώνης και την καρό σημαία πήρε ο Παστόρ Μαλδονάδο.

Για σεβασμό στους κανονισμούς έκανε λόγο ο Φερνάντο Αλόνσο, την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Αλόνσο: «Να δείχνουν σεβασμό»

«Ήμασταν λίγο άτυχοι. Η Marussia μπορεί να τιμωρήθηκε, αλλά προφανώς αυτό δεν είναι λύση, ελπίζω κάποιοι να αρχίσουν να σέβονται τους κανονισμούς, γιατί μπορεί να τιμωρήθηκαν, αλλά εμάς μας κόστισαν μία νίκη», ανέφερε ο δεύτερος Αλόνσο, σχετικά με την καθυστέρηση εξαιτίας του Πικ.

Ραϊκόνεν: «Απογοητευμένος»

«Είμαι λίγο απογοητευμένος, αν τα είχαμε κάνει όλα καλά στο πρώτο μέρος του αγώνα, τότε θα είχαμε περάσει στην πρώτη θέση. Δεν υπήρχε θέμα με την ταχύτητα του μονοθεσίου, είμαστε πολύ κοντά με όλες τις ομάδες και για αυτό αν έχεις ένα μικρό πρόβλημα, σου κοστίζει πολύ», δήλωσε ο Φινλανδός πιλότος της Lotus, που πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση.

Χάμιλτον: «Είμαι υπερήφανος»

«Είμαι υπερήφανος από την απόδοσή και τη δική μου και της ομάδας μας σήμερα. Έκαναν πολύ καλή δουλειά, υπήρξε πραγματική βελτίωση στα πιτ στοπ. Όπως και να έχει οι θέσεις που πλασαριστήκαμε ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε. Ήμουν ο μοναδικός πιλότος που είχα στρατηγική δύο πιτ στοπ και είμαι χαρούμενος που δούλεψε», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου της McLaren, ο οποίος τερμάτισε όγδοος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: