Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Επιστροφή Βερόν και νίκη της Εστουντιάντες!!

Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν επανήλθε στα γήπεδα και η Εστουντιάντες Λα Πλάτα πέτυχε την πρώτη της νίκη σε έξι ματς με 1-0 επί της Γοδόι Κρουζ.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 44ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Λεάντρο Ντεσαμπάτο βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, ύστερα από ασίστ του 36χρονου προαναφερόμενου μέσου.
Πάντως η επιστροφή του Βερόν από τραυματισμό ήταν αυτή που πρόσφερε το επιπλέον κίνητρο στον σύλλογο της Λα Πλάτα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απειλούσαν διαρκώς τον Νέλσον Ιμπάνιεζ, τερματοφύλακα της Γοδόι Κρουζ, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν σκορ... ασφαλείας.

Στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης ο ρυθμός έπεσε. Άλλωστε ο κορυφαίος του γηπέδου, Βερόν, αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό και γνώρισε την αποθέωση  από το κοινό.
Αμφότερες οι ομάδες έχουν απομακρυνθεί από τη «ζώνη» του υποβιβασμού, αλλά η Γοδόι Κρουζ θέλει μερικούς ακόμα βαθμούς, για να «φιξάρει» την παραμονή της. Αναφορικά με την Clausura, οι δύο σύλλογοι έχουν μείνει μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου
Εστουντιάντες Λα Πλάτα: Αντούχαρ, Ντεσάμπατο, Μερσάδο, Σαρουλίτε, Ιμπέρμπια, Σάντσεζ, Βερόν (63' Μπενίτεζ), Πέρεζ (76' Μόντον), Χάρα, Μποσέγι (83' Καρίγιο), Ζαπάτα.
Γοδόι Κρουζ Ντε Μεντόζα: Ιμπάνιεζ, Σιγάλι, Σάντσεζ, Κουρμπέλο, Ολμέδο (70' Λόπεζ), Ρόχας, Λέρτορα, Κεμπάγιος, Τόρες (61' Γκάρο), Καρούσο (70' Καστιγιοόν), Ναβάρο.



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: