Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Βενγκέρ: «Ας σκοράρει και κανένας άλλος!»

Βενγκέρ: «Ας σκοράρει και κανένας άλλος!»
Τι κι αν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στάθηκε συνεπής για άλλη μια φορά στο ραντεβού του με τα δίχτυα, σκοράροντας μάλιστα 2 φορές απέναντι στη Νόριτς, στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» παραχώρησαν τελικά ισοπαλία 3-3 στους αντιπάλους τους, αφού πρώτα έχασαν σωρεία ευκαιριών να πετύχουν κι άλλα τέρματα.

Το γεγονός αυτό ώθησε τον Αρσέν Βενγκέρ να κάνει έκκληση στους ποδοσφαιριστές του να σταματήσουν να εξαρτώνται τόσο πολύ στο σκοράρισμα του Ολλανδού επιθετικού.

Ο Αλσατός τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Αν κοιτάξει κανείς τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε είναι απίστευτο το ότι βάλαμε μόνο 3 γκολ, έχει κανείς την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει 6 ή 7. Τιμωρηθήκαμε από το γεγονός ότι περιμέναμε μόνο από τον Ρόμπιν να σκοράρει ενώ δεν παίρνουμε αρκετά γκολ από τους υπόλοιπους παίκτες».

Παρά την απώλεια των 2 βαθμών οι Λονδρέζοι παρέμειναν στην 3η θέση της Πρέμιερσιπ που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού τόσο η Νιούκαστλ, όσο και η Τότεναμ έχασαν επίσης έδαφος στους πρόσφατους αγώνες τους.

Όμως, το γεγονός ότι στις τελευταίες τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις η Άρσεναλ έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς, δεν μπορεί παρά να προβληματίζει τον Βενγκέρ: «Υπάρχουν πολλά που δεν κάναμε σωστά, ας ελπίζουμε ότι δε θα πληρώσουμε βαρύ τίμημα για αυτά τα αποτελέσματα», δήλωσε.

Όλα πλέον θα κριθούν στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική, όπου η Άρσεναλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γουέστ Μπρομ και ενδεχόμενη απώλεια βαθμών μπορεί να την ρίξει μέχρι και στην πέμπτη θέση και να την θέσει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: